Тренер Вереса озвучив рецепт успіху своєї команди у грі з Шахтарем

Олег Шандрук вважає, що впевнена гра його підопічних дала свої плоди.
Сьогодні, 07:31
Олег Шандрук / ФК Верес
Олег Шандрук / ФК Верес

Рівненський Верес сенсаційно відібрав очки у донецького Шахтаря у стартовому матчі восьмого туру української Прем'єр-ліги. Рівняни пропустили від Судакова, але змогли відігратися зусиллями Кльоца.

Читайте також: Пушич - про гру з Вересом: Матч нескладний був, ми самі його ускладнили

Головний тренер "червоно-чорних" Олег Шандрук підбив підсумки матчу, похваливши своїх підопічних:

"Шахтар дуже впевнено грає на м’ячі. Я навіть буквально вчора статистику бачив – з-поміж команд не топ-п’яти ліг Європи ця команда на першій позиції за якістю гри на м’ячі і виходом з-під пресингу. Дуже організована команда. Тому ми розуміли: якщо намагатися високо пресингувати суперника і розкриватися – матимемо проблеми. Зрозуміло, що намагалися грати у низькому блоці. Сподівалися на швидкі атаки, і це спрацювало - ми зіграли з Шахтарем унічию.

Я вдячний хлопцям. Я знаю, як наполегливо і багато вони працюють. Всі хочуть результату вже і зараз. Але в нас в команді відбулися певні зміни. Є легіонери, які не те, що українською – поки навіть англійською не говорять. Є певні проблеми, і потрібен час. Тому я дуже радий за команду. На мою думку, ми робимо кроки вперед. Хоча й не такі швидкі, як хотілося б", - цитує Шандрука клубна прес-служба.

Варто зазначити, після восьми зіграних матчів Верес має у своєму активі 6 турнірних пунктів. Шахтар зіграв 7 матчів та набрав 13 балів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: УПЛ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK