"Не поведусь на провокації": Ротань - про перемогу над Кривбасом і несподіване лідерство Олександрії в УПЛ

Коуч задоволений результатами своїх підопічних.
Сьогодні, 08:45
Руслан Ротань / Getty Images
Руслан Ротань / Getty Images

Олександрія мінімально обіграла криворізький Кривбас у восьмому турі української Прем'єр-ліги та знову очолила турнірну таблицю чемпіонату.

Читайте також: Олександрія продовжує дивувати вболівальників, мінімально перемігши Кривбас

Головний тренер кіровоградської команди Руслан Ротань підбив підсумки гри у Кривому Розі, заговоривши про лідерство своєї команди:

"Що стосується нашого лідерства, воно доводиться результатами і працею. Ми завжди повинні думати про результат. Домовились з хлопцями, що не дивимося в турнірну таблицю, а думаємо про кожну наступну гру, а там вже буде видно. Ми повинні працювати на тренуваннях в недільному циклі і бачити гру таку, яка вона є. В плані досягнення результату, в плані вимог. Дуже задоволений хлопцями. Порівнюючи з минулим чемпіонатом, ми дуже додали в плані характеру, жаги до перемоги. А що стосується гри, тренерський штаб завжди буде чимось незадоволений.

Я не поведусь на ваші провокації, адже ви задаєте дуже гостре запитання. Хтось із журналістів вигадав цей Ротань-стайл. Є конкретний суперник -  Кривбас. В чому сила Кривбасу? Грати один в один, не дати супернику зіграти, контратаки, вільний простір, вривання у зони. Тому це не про Ротань-стайл. Коли гра проходить один в один – дуже тяжко знаходити вільного [футболіста]. Ви розумієте, ми встали сьогодні о 6 ранку, сіли в автобус і приїхали на гру. Будь-якій команді буде важко фізично", - цитує Ротаня прес-служба Кривбаса.

Нагадаємо, після 7 зіграних матчів Олександрія має у своєму активі 19 турнірних пунктів і очолює турнірну таблицю УПЛ.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Руслан Ротань

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK