Лівий Берег - Динамо 0:3: огляд матчу і результат гри 29.09.2024

"Біло-сині" розгромили новачка УПЛ у київському дербі.
Сьогодні, 20:02
Динамо розгромило Лівий Берег / ФК Динамо Киев
Динамо розгромило Лівий Берег / ФК Динамо Киев

У неділю, 29 вересня, Лівий Берег приймав на своєму полі Динамо у київському дербі у восьмому турі української Прем'єр-ліги.

Команда Олександра Шовковського розібралася з дебютантом найвищого дивізіону, здобувши розгромну перемогу з рахунком 3:0.

Читайте також: Рух і Колос не визначили переможця

Динамо повело у матчі вже на початку протистояння, коли на восьмій хвилині після кутового та прострілу Тарас Михавко вдало зіграв на добиванні, забивши тим самим свій дебютний гол за "біло-синіх". Незабаром Андрій Ярмоленко ефектно п'ятою переправив м'яч у ворота, проте гол було скасовано через офсайд.

Джерело: ФК Динамо Киев

Збільшити перевагу Динамо вдалося вже на 61-й хвилині. Голкіпер Лівого Берега Максим Механів віддав м'яч точно на Володимира Бражка, а той одразу з центру поля відправив його назад у сітку порожніх воріт. На 80-й хвилині господарі поля ще й залишились у меншості, коли за другу жовту з поля було вилучено Валерія Самара.

Крапку ж у матчі у компенсований час поставив Валентин Рубчинський. Півзахисник успішно зреагував на відскок у штрафному майданчику, також записавши на свій рахунок дебютний гол у складі київської команди.

Джерело: ФК Динамо Киев

Динамо з 19 очками очолює турнірну таблицю УПЛ, випереджаючи Олександрію з ж такою кількістю балів за додатковими показниками. Лівий Берег іде на 13-му місці, маючи у своєму активі шість пунктів.

Статистика матчу Лівий Берег - Динамо восьмого туру чемпіонату України

Лівий Берег - Динамо 0:3

Голи: Михавко, 8, Бражко, 61, Рубчинський, 90+1

Володіння м'ячем: 40% - 60%
Удари: 1 - 5
Удари у площину: 1 - 4
Кутові: 5 - 7
Фоли: 15 - 12

Лівий Берег: Механів - Соколов, Якимів, Самар, Шаповал - Приходько, Дедух - М. Когут (І. Когут, 76), Синиця, Галас (Войцеховський, 77) - Кобзар (Семенов, 84).

Динамо: Бущан - Караваєв, Попов (Дячук, 89), Михавко (Біловар, 65), Вівчаренко - Бражко (Михайленко, 72), Рубчинський - Ярмоленко (Кабаєв, 46), Буяльський, Брагару (Волошин, 64) - Герреро.

Попередження: Самар, Якимів - Попов.

Вилучення: Самар, 80

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK