Зоря - Ворскла 2:0: огляд матчу та результат гри 30.09.2024

Луганчани створили багато моментів з гри, але обіграти суперника їм вдалося за рахунок кутових.
Сьогодні, 19:59
Зоря - Ворскла / ФК Заря
Зоря - Ворскла / ФК Заря

У понеділок, 30 вересня, в Києві програму восьмого туру Української Прем'єр-ліги закривали Зоря і Ворскла.

На старті цього сезону команди демонстрували не найвпевненіший футбол, внаслідок чого вони розташувалися в середині турнірної таблиці. Але цього дня одна з них все ж згадала, що ще зовсім недавно вона була бронзовим призером чемпіонату.

По ходу першого тайму номінальні господарі поля заволоділи ініціативою і створили кілька хороших моментів. Але гол прийшов після кутового під завісу тайму.

Роман Вантух виконав подачу, Джордан головою скинув м'яч далі на Пилипа Будківського, а той завдав потужного удару повз Павла Ісенка.

Читайте також: Будківський - автор 800-го голу Зорі в чемпіонатах України

Після перерви ситуація в матчі ніяк не змінилася: перевага була на боці "чорно-білих", а гості намагалися якось повернутися в гру. Наприкінці поєдинку вони навіть могли це зробити, але влучили у штангу.

А невдовзі після цього моменту Зоря покарала свого суперника за марнотратство. І знову після кутового. Тільки цього разу Джордан усе зробив сам, замкнувши подачу на ближній штанзі.

Зоря перемогла з рахунком 2:0 і піднялася на сьоме місце, заробивши 12 очок. Ворскла тим часом йде дев'ятою, маючи на три бали менше.

Статистика матчу Зоря - Ворскла восьмого туру УПЛ

Зоря - Ворскла 2:0
Голи: Будківський, 45, Джордан, 86.

Володіння м'ячем: 54% - 46%
Удари: 20 - 10
Удари в площину: 7 - 2
Фоли: 17 - 7

Зоря: Турбаєвський - Жуніньо (Кирюханцев, 72), Ескінья, Джордан, Вантух (Тронтель, 89) - Мічин, Дришлюк (Вакула, 89), Яцик, Антюх - Будківський (Супряга, 90+2), Горбач (Хахльов, 89).

Ворскла: Ісенко - Крупський, Гучек, Чорноморець, Пердута - Скляр (Ндукве, 64), Нестеренко (Ковталюк, 79), Хрипчук - Кане (Бацула, 64), Ієде, М'якушко (Черниш, 79).

Попередження: Ескінья.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK