Тренер Руха - про єврокубкові амбіції клубу: Ми не готові. Подивіться там на Кривбас і Полісся

Віталій Пономарьов відверто оцінив єврокубкові амбіції своєї команди
Сьогодні, 12:41
Віталій Пономарьов
Віталій Пономарьов

Львівський Рух минулого сезону міг потрапити до кваліфікації єврокубків, але в останньому турі програв київському Динамо, пропустивши вперед житомирське Полісся, яке провалилось у кваліфікації Ліги конференцій.

Читайте також: УПЛ: Верес прийме Зорю, Олександрія зустрінеться з Рухом, а Колос - із Лівим Берегом

Головний тренер львів'ян Віталій Пономарьов відверто оцінив єврокубкові амбіції своєї команди, згадавши про Полісся і Кривбас:

"В будь-якій справі треба робити аналіз.  Так само як футболісти не до кінця сформовані, так само наша команда не до кінця сформована. Ми в цьому переконались, коли побачили як зіграли Кривбас і Полісся. У них набагато кращі, напевно, на сьогодні матеріальні можливості. Вони купують гравців і мають більше футболістів для ротації. Але одні і другі вилетіли у першому раунді.

Моя думка: щоб виходити в єврокубкову зону, потрібно бути готовим до цього. У позаминулому сезоні ми ледве залишились у Прем'єр-лізі. У минулому чемпіонаті команда показала серйозний прогрес, але це був такий спалах. Треба, щоб ця команда була стабільна", - цитує Пономарьова Трибуна.

Нагадаємо, у нинішньому сезоні Рух посідає шосте місце в УПЛ, маючи в своєму активі 12 турнірних пунктів після 7 зіграних матчів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Віталій Пономарьов

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK