Шахтар мінімально переграв Колос завдяки автоголу суперника

Ілір Краснічі, мабуть, довго згадуватиме цей матч.
Сьогодні, 19:59
Колос - Шахтар / shakhtar.com
Колос - Шахтар / shakhtar.com

Донецький Шахтар на виїзді зустрівся з Колосом у матчі-відкритті 10 туру УПЛ.

Виїзд до Ковалівки виявився складним до "гірників". У першому таймі вони так і не змогли знайти ключ до воріт Дмитра Пахолюка.

Друга половина зустрічі також була складною для гранду українського футболу, але їм допомогла "посмішка фортуни" у вигляді автоголу Іліра Краснічі.

Косовар намагався перехопити пас Олекссандра Зубкова на Георгія Судакова, який знаходився в небезпечній позиції, але у підсумку в підкаті він відправив м'яч повз Пахолюка і прямісінько в сітку воріт.

Колос після цього мав кілька небезпечних атак та мав зрівнювати рахунок за кілька миттєвостей до кінця матчу через автогол Юхима Коноплі, але, легіонер ковалівців Дієго у початковій фазі атаки вдарив по обличчю Педро Енріке, у зв'язку з чим взяття воріт скасували.

Колос - Шахтар 0:1

Гол: Краснічі (автогол), 59

Колос: Пахолюк — Поправка, Краснічі, В. Бондаренко, Цуріков — Гагнідзе, Демченко — Алефіренко (Третьяков, 68), Оріховський (Салабай, 68), Велетень (Безбородько, 75) — Болівар (Дієго, 75).

Шахтар: Різник — Конопля, Бондар, Матвієнко, Педріньйо Азеведо — А. Бондаренко, Криськів, Судаков — Зубков (Марлон, 86), Егіналду (Сікан, 46), Невертон (Кевін, 46).

Попередження: Велетень, Болівар, Дієго — Матвієнко, А. Бондаренко, Судаков

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: УПЛ Шахтар Колос

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK