Оболонь - Динамо 1:5: огляд матчу і результат гри 19.10.2024

"Біло-сині" розібралися зі столичними сусідами та повернули собі лідерство в УПЛ.
Сьогодні, 17:32
Динамо розгромило Оболонь / ФК Динамо Киев
Динамо розгромило Оболонь / ФК Динамо Киев

У суботу, 19 жовтня, Оболонь приймала Динамо у рамках десятого туру української Прем'єр-ліги.

Команда Олександра Шовковського переконливо переграла аутсайдера чемпіонату у столичному дербі, розгромивши "пивоварів" з рахунком 5:1, та повернулася на перше місце у турнірній таблиці.

Джерело: ФК Динамо Киев

Динамо ще в першому таймі зняло питання про підсумкового переможця, забезпечивши собі перевагу в три м'ячі. Початок успішного результату поклав Микола Шапаренко, який на 11-й хвилині точно пробив після відскоку. За десять хвилин Валерій Дубко намагався наздогнати Владислава Ваната, але поклав того на газон у своєму штрафному майданчику. Арбітр призначив пенальті, а сам постраждалий його реалізував.

Джерело: ФК Динамо Киев

Незабаром нападник Динамо зробив дубль, знову втікши від захисників і точно пробивши у ближній нижній кут. А за кілька хвилин Ванат ледь не оформив хет-трик - увірвався до штрафного майданчика, уже обіграв голкіпера, але з гострого кута влучив у стійку.

Джерело: ФК Динамо Киев

На початку другої половини зустрічі "біло-сині" забили свій четвертий гол. На 49-й хвилині гості організували контратаку, яку ударом на силу під дальню стійку завершив Олександр Караваєв. Утім, практично одразу господарі поля один гол відквитали, щоправда, знову забив динамівець. Тарас Михавко відзначився автоголом - у другому матчі поспіль, як і у попередньому поєдинку із Кривбасом. Захисник, намагаючись перервати простріл від Віктора Блізніченка, зрізав м'яч у власні ворота. Усе ж таки на 73-й хвилині крапку в матчі поставив Володимир Бражко, знову збільшивши перевагу своєї команди до чотирьох голів.

Джерело: ФК Динамо Киев

Динамо, набравши 25 очків, повернулося на вершину турнірної таблиці УПЛ. Оболонь із п'ятьма балами йде на передостанньому 15-му місці.

Читайте також: Олександрія здобула мінімальну перемогу над Ворсклою

Статистика матчу Оболонь - Динамо десятого туру чемпіонату України

Оболонь - Динамо 1:5

Голи: Михавко, 52 (аг) - Шапаренко, 11, Ванат, 21 (пен.), 29, Караваєв, 49, Бражко, 73

Удари: 3 - 8
Удари у площину: 2 - 7
Кутові: 4 - 3

Оболонь: Федорівський - Грисьо, Приймак, Дубко, Стасюк (Чернов, 84) - Черненко (Юшко, 69), Вітенчук (Курко, 79), Мединський - Суханов, Тарануха (Лях, 69), Блізніченко (Слободян, 69).

Динамо: Бущан - Тимчик, Попов, Михавко, Дубінчак - Шапаренко (Герреро, 80), Бражко - Караваєв (Біловар, 74), Буяльський (Рубчинський, 63), Кабаєв (Брагару, 63) - Ванат (Андрієвський, 79).

Попередження: Тарануха, Дубко, Черненко, Курко.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK