Динамо - Шахтар 1:1: огляд матчу та результат гри 27.10.2024

Червона картка Дмитра Криськіва помітно вплинула на перебіг поєдинку.
Сьогодні, 20:01
Динамо - Шахтар / ФК Шахтер Донецк
Динамо - Шахтар / ФК Шахтер Донецк

У неділю, 27 жовтня, в Києві на стадіоні імені Валерія Лобановського відбувся центральний матч усього першого кола Української Прем'єр-ліги - Динамо приймало Шахтар.

Перша половина поєдинку пройшла за домінування гостей на футбольному полі. Підопічні Маріно Пушича раз у раз атакували ворота Георгія Бущана, але їм все ніяк не вдавалося пробити його.

Паралельно з цим кияни вже на 16-й хвилині втратили через травму Дениса Попова, якого замінив Крістіан Біловар.

І якщо до перерви "гірники" ніяк не змогли відправити м'яч у сітку воріт суперника, то після неї в них це все ж таки вийшло, хоч і не в результаті красивої комбінації.

Після подачі кутового Бущан відбив перший удар, але захист не зміг вибити м'яч, який рикошетом від Валерія Бондаря все ж опинився в сітці.

Але дуже скоро Шахтар залишився в меншості через грубий фол Дмитра Криськіва. Микола Балакін показав хавбеку пряму червону картку.

Дуже довго столичний клуб намагався зрівняти рахунок. І навіть символічно, що це сталося після того, як на полі з'явився Олександр Караваєв, вихованець Шахтаря. І саме він приніс своїй команді нічию.

За три хвилини до кінця основного часу Владислав Дубінчак навісив у штрафний, а Караваєв ударом у дотик пробив повз Дмитра Різника.

У підсумку команди не змогли визначити переможця - суддя зафіксував нічию 1:1, яка більше на руку Динамо: команда Олександра Шовковського ділить перше місце з Олександрією (по 26 очок), а команда Маріно Пушича залишається четвертою з 20-ма балами.

Читайте також: Ворскла втратила перемогу над Вересом у першій грі після повернення Максимова

Статистика матчу Динамо - Шахтар 11-го туру УПЛ

Динамо - Шахтар 1:1
Голи: Караваєв, 87 - Бондар, 48.

Волоідння м'ячем: 53% - 47%
Удари: 14 - 16
Удари в площину: 3 - 8

Динамо: Бущан - Тимчик (Караваєв, 83), Попов (Біловар, 16), Михавко, Дубінчак - Андрієвський (Герреро, 65), Бражко, Кабаєв, Буяльський, Брагару (Волошин, 46) - Ванат.

Шахтар: Різник - Конопля, Бондар, Матвієнко, Енріке - Бондаренко (Педріньо, 67), Криськів, Судаков (Гомес, 89) - Зубков (Степаненко, 67), Сікан (Траоре, 77), Егіналду (Франьїч, 89).

Попередження: Андрієвський - Зубков, Педріньо.

Вилучення: Криськів, 60 (Шахтар, пряма червона картка).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK