Австралія перемогла ОАЕ та побореться з Перу за вихід на ЧС-2022

Австралійці стали останнім учасником міжконтинентального плей-офф відбору на світову першість.
2022 г., 7 червня, 23:18
Австралія у вирішальному матчі зіграє з Перу / Getty Images
Австралія у вирішальному матчі зіграє з Перу / Getty Images

У вівторок, 7 червня, збірна Австралії зустрічалася з ОАЕ у вирішальному матчі плей-офф відбору на чемпіонат світу-2022 від Азійської конфедерації футболу.

Австралійська команда здобула перемогу з рахунком 2:1 і тепер протистоятиме Перу в інтерконтинентальних стиках за право зіграти в фінальній стадії Мундіалю в Катарі.

Чемпіонат світу-2022: усі учасники

Збірна Австралії у другому таймі вийшла вперед після точного удару Джексона Ірвіна, але ОАЕ змогли швидко відігратися зусиллями Кайо Канедо. Перемогу австралійці вирвали під кінець зустрічі - на 86-й хвилині відзначився Айдін Хрустіч.

ОАЕ - Австралія 1:2

Голи: Кайо Канедо, 57 - Ірвін, 53, Хрустіч, 84

ОАЕ: Есса, Ібрагім, Омар, Аль-Хаммаді, Аббас, Салмін (Хассан, 88), Рамадан (Надер, 75), Салмін (Абдуррахман, 89), Абдалла, Кайо Канедо (Тальябуе, 89), Мабхут (Салех, 75).

Австралія: Райан, Аткінсон, Райт, Роулз, Бехіч, Муй, Ірвін, Хрустіч (Дегенек, 90), Бойл, Леккі (Мабіл, 90), Гудвін (Макларен, 72).

Попередження: Мабхут, 34, Хрустіч, 55.

Австралія у міжконтинентальному плей-офф зустрінеться з Перу 13 червня. Ще одну путівку на ЧС-2022 14 червня розіграють Коста-Ріка та Нова Зеландія.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK