Під час ЧС-2022 у Катарі садитимуть на 7 років за секс

Жодних розваг на одну ніч під час турніру, інакше можна "присісти" на тривалий термін.
2022 г., 21 червня, 17:03
Ніякого сексу в Катарі / Daily Star
Ніякого сексу в Катарі / Daily Star

Грайливих фанатів футболу попередили, що на цьогорічному чемпіонаті світу за секс на одну ніч можна отримати сім років за ґратами. Офіційні особи ФІФА попередили, що на турнірі, який розпочнеться у листопаді, винятків не буде. Daily Star.

Правоохоронні органи Великобританії дедалі більше стурбовані тим, що британські вболівальники можуть зіткнутися із суворими покараннями за "виконання повсякденних дій".

Джерело в поліції сказало, що "секс треба виключити з "меню", якщо тільки ви не приїдете як подружжя. Одноденок на цьому турнірі точно не буде. Жодних вечірок. Усі можуть тільки думати про них, якщо тільки вони не хочуть ризикнути застрягти у в'язниці" ".

"По суті, на чемпіонаті світу цього року вперше діє заборона на секс. Фанати мають бути готові".

Секс поза шлюбом і гомосексуальність заборонені в Катарі, де відбуватиметься турнір, і порушення їхніх законів спричиняє тюремне ув'язнення строком до семи років.

ФІФА заявила, що "всі запрошуються на турнір", але зростає занепокоєння, що це не так. Вже є повідомлення про те, що фанатам із різними прізвищами забороняють бронювати та ділити готельні номери.

Інсайдер також додав, що культура випивки та вечірок після ігор, яка є нормою у більшості місць, суворо заборонена.

"З дуже строгими та страшними наслідками, якщо тебе зловлять. Є відчуття, що це справді може бути дуже поганий турнір для вболівальників".

Насер аль-Хатер, виконавчий директор чемпіонату світу з футболу FIFA 2022 у Катарі, сказав, що безпека кожного вболівальника має для них першорядне значення. Але публічні прояви прихильності не схвалюються, це не є частиною їхньої культури — і це стосується всіх.

Читайте також: ФІФА дозволила легіонерам в Україні та Росії "заморозити" контракти до червня 2023 року

Верховний комітет Катару з проведення чемпіонату світу з футболу 2022 року також попередив про чинні суворі закони. Він заявив, що Катар — консервативна країна, і публічні прояви уподобання не схвалюються незалежно від сексуальної орієнтації.

Мансур Аль-Ансарі, генеральний секретар Футбольної асоціації Катару, сказав, що вони навіть розглядають можливість заборони райдужних прапорів на іграх.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK