Мессі боїться, що травма завадить йому виступити на його останньому чемпіонаті світу у Катарі

Його також лякає те, що сталося з його товаришами зі збірної Аргентини.
2022 г., 15 жовтня, 10:45
Ліонель Мессі / Getty Images
Ліонель Мессі / Getty Images

Ліонель Мессі зовсім недавно повернувся до тренувань у загальній групі ПСЖ після того, як він пропустив останні дві гри проти Реймса та Бенфіки. В обох випадках парижани не змогли обіграти свого опонента.

Проте 35-річний аргентинець боїться, що його може підвести здоров'я і він пропустить чемпіонат світу в Катарі, який стане для нього останнім у кар'єрі.

"Це інший чемпіонат світу, оскільки він проводиться в інший час, ніж попередні. Він так близький, що будь-яка дрібниця, яка може статися з вами, може залишити вас поза турніром", - цитує Ліонеля AS.

"Те, що трапилося з Пауло (Дібалою), з Анхелем (Ді Марією), на особистому рівні вже турбує. А коли ти це бачиш, стає ще страшніше".

"Думки про це під час гри можуть бути контрпродуктивними. Найкраще поводитися нормально, як завжди. Гра — найкращий спосіб бути здоровим. Я сподіваюся, що вони відновляться. Я думаю, що у них є достатньо часу, щоб відновитися і бути в порядку ".

Нагадаємо, що Пауло Дібала отримав м'язову травму під час виконання пенальті у складі Роми. За словами головного тренера "джаллороссі" Жозе Моуріньо, аргентинський форвард не повернеться до перерви, яка буде після мундіалю.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK