Катар – Еквадор: прогноз на матч-відкриття чемпіонату світу 20.11.2022

Команди зустрінуться у першому турі чемпіонату світу-2022. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2022 г., 20 листопада, 10:31
Катар - Еквадор
Катар - Еквадор

У неділю, 20 листопада, стартує чемпіонат світу з футболу у Катарі. У матчі-відкриття зіграють збірні Катару та Еквадору.

Поєдинок відбудеться у неділю, 20 листопада, і розпочнеться о 18:00 за київським часом. Відбудеться зустріч на стадіоні Ель-Байт, у катарському Ель-Хаурі.

Катарська збірна, яка дебютує на великому міжнародному турнірі, намагатиметься порадувати своїх фанатів, а еквадорська команда зробить усе, щоб перемогти і набрати важливі три очки.

Коефіцієнт та ставки на матч першого туру ЧС-2022 Катар – Еквадор 20 листопада

Збірна Катару, яка приймає міжнародний турнір, потрапила до групи А, в якій також грають національні команди Еквадору, Нідерландів та Сенегалу.

Експерти та аналітики визначили, що фаворитом майбутнього матчу, який відкриває мундіаль, є збірна із Південної Америки.

Прогноз букмекерів на матч Катар - Еквадор:

  • Перемога Катару: 3,70
  • Нічия: 3,30
  • Перемога Еквадору: 2,15

Цікаво також і те, що букмекери прогнозують, що багато голів в цій грі не буде. Якщо вас цікавлять ставки, коефіцієнт на те, що в матчі буде забито менше трьох голів, дорівнює - 1,65.

Читайте також: Катар - Еквадор: де дивитись матч-відкриття чемпіонату світу 20.11.2022

Статистика протистояння між Катаром та Еквадором

Команди провели між собою три матчі, проте всі вони проходили в рамках товариських зустрічей. Варто зазначити, що Катар та Еквадор двічі зіграли у 1996 році, а остання гра пройшла у 2018 році. За цей час статистика протистояння:

Катар - Еквадор
1   Перемоги   1
1 Нічиї 1
6 Голи 6

Варто зазначити, що в останній грі між командами перемогу здобула катарська збірна. У тій зустрічі дублями відзначилися Алмоез Алі та Енер Валенсія, які і зараз виступають за свої команди.

Зазначимо, що у другому турі групового етапу чемпіонату світу збірна Катару зіграє із Сенегалом, а Еквадор – з Нідерландами. Обидва матчі відбудуться 25 листопада.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Катар Еквадор

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK