Сенегал - Нідерланди: де дивитись матч чемпіонату світу 21.11.2022

Де дивитись матч першого туру чемпіонату світу з футболу Сенегал – Нідерланди. ISPORT розповідає, хто у прямому ефірі покаже матч ЧС-2022 Сенегал – Нідерланди.
2022 г., 18 листопада, 20:52
Дізнайся де дивитися матч Сенегал - Нідерланди ЧС-2022
Дізнайся де дивитися матч Сенегал - Нідерланди ЧС-2022

У неділю, 20 листопада, стартує чемпіонат світу з футболу, який відбудеться у Катарі. На другий день змагання на глядачів очікує цікаве протистояння, в якому зіграють збірні Нідерландів та Сенегалу.

Поєдинок відбудеться у понеділок, 21 листопада, і розпочнеться о 18:00 за київським часом. Відбудеться зустріч на стадіоні Ель-Тумама, в Досі.

Збірні Сенегалу та Нідерландів грають в одній групі з Катаром та Еквадором. Хоча нідерландська збірна переможець, але кожен з колектив намагатиметься досягти успіху на полі.

Де дивитись матч Сенегал - Нідерланди

В Україні футбольний поєдинок чемпіонату світу в прямому ефірі транслюватиме відеосервіс Megogo. Тут двобій покаже канал "Megogo Футбол 1". Крім того, поєдинок також буде доступний на каналах "Суспільне" та "Суспільне Спорт".

У своїй історії збірні Сенегалу та Нідерландів ніколи не зустрічалися. У рейтингу ФІФА "помаранчеві" йдуть на восьмій позиції, а представник Африки – 18.

Де відбудеться матч Сенегал - Нідерланди

Поєдинок пройде у столиці Катару - Доха на стадіоні Ель-Тумама. Арена збудована у 2021 році до міжнародного футбольного турніру. Стадіон вміщує близько 40 тисяч глядачів.

Зазначимо, що у другому турі групового етапу чемпіонату світу збірна Сенегалу зіграє з Еквадором, а Нідерланди – з Катаром. Обидва матчі відбудуться 29 листопада.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Сенегал Нідерланди

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK