"Моя велика мрія луснула": Ройс відреагував на пропуск ЧС-2022

Марко чудово розуміє, що проблеми зі здоров'ям у черговий раз поставили хрест на його сподіваннях виступити на великому турнірі.
2022 г., 10 листопада, 19:20
Марко Ройс / Getty Images
Марко Ройс / Getty Images

У четвер, 10 листопада, було оголошено список гравців збірної Німеччини, які вирушать до Катару на майбутній чемпіонат світу.

Серед усіх імен не було капітана дортмундської Боруссії Марко Ройса. 33-річний хавбек не до кінця відновився від травми гомілкостопу, що й відіграло ключову роль.

Тому Ройс у себе в Instagram опублікував пост, у якому поділився своїми думками про те, що сталося.

"Як деякі з вас, напевно, вже зрозуміли, я не зможу поїхати на чемпіонат світу. Після чергової невдачі на тренуваннях у неділю всі учасники за останні кілька днів зробили все можливе, щоб моя участь на турнірі стала можливою. Проте з моїм травмованим гомілкостопом цього виявилося недостатньо".

"Особлива подяка всім тим, хто віддав усі свої сили, щоб допомогти мені в останні кілька тижнів. Також хочу подякувати тренеру національної збірної Хансі Фліку та лікарю команди Йохену Хане, які теж всі перепробували! Зрештою, ми всі повинні були зрозуміти, що цього недостатньо".

"Я хотів би поділитися з вами приємнішими новинами, але, на жаль, це не можна змінити. І я, і всі інші повинні прийняти це. Моя велика мрія, на жаль, луснула! Тепер я бажаю своїй команді в Катарі успіхів і я триматиму за неї кулаки вдома! До зустрічі на полі!".

Нагадаємо, що за всю свою кар'єру Марко Ройс побував лише на двох великих турнірах: на чемпіонаті Європи 2012 року він був резервним гравцем і вийшов на поле лише двічі, а у 2018 році вся збірна Німеччини провалила чемпіонат світу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK