Льоріс про райдужну пов’язку: Я маю виявляти повагу до них

У ФІФА досі не вирішили, що робити з пов’язкою.
2022 г., 15 листопада, 13:47
Уго Льоріс / Getty Images
Уго Льоріс / Getty Images

Капітан збірної Франції Уго Льоріс відповів на питання журналістів, чи буде він носити різнокольорову капітанську пов’язку на ЧС в Катарі.

Голкіпер вважає, що незважаючи на власні погляди, він має виявити повагу до країни, яка приймає мундіаль, адже французи, приймаючи гостей, також розраховують на повагу.

“Насамперед, перш ніж щось робити, нам потрібна згода ФІФА та Федерації футболу Франції. Звичайно, я маю свою особисту думку, і вона певною мірою збігається з думкою президента.

У Франції, коли ми приймаємо іноземців, ми хочемо, щоб вони грали за нашими правилами та поважали нашу культуру – і я зроблю те саме, коли поїду до Катару. Незалежно від того, згоден я чи ні з їхніми ідеями, я повинен виявляти повагу до них”,- приводить слова Льоріса Get French Football News.

Раніше і президент Федерації футболу Франції висловив схожу думку. За його словами, треба виявити повагу до культури Катару. Французи не мають права вчити людей як жити, знаходячись в них вдома.

Нагадаємо, що в вересні 2022 року у рамках УЄФА частина капітанів європейських збірних вирішила грати у пов’язках OneLove, виступивши таким чином проти будь-яких видів дискримінації.

Поки що лише англійці заявили, що готові навіть заплатити штраф для того, щоб Харрі Кейн вивів команду з цією пов’язкою на руці.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK