Морган Фрімен та Чонгук: як пройшла церемонія відкриття ЧС у Катарі

Не всі глядачі залишилися задоволені побаченим.
2022 г., 20 листопада, 18:00
Getty Images
Getty Images

За годину до стартового матчу ЧС-2022 на стадіоні Аль-Байт стартувала церемонія відкриття мундіалю. Було видно, що в шоу були вкладені великі гроші, але далеко не всім глядачам воно прийшлось до вподоби. 

Велика кількість світових зірок відмовилась приймати участь в церемонії, бойкотуючи катарський чемпіонат світу. Основною причиною цього називають порушення прав людини в країні. Але дехто все ж приїхав. На церемонії виступив учасник k-pop гурту BTS Чонгук. Він заспівав пісню Dreamers разом з катарським співаком Фахадом Аль-Кубаісі.

Також в ролі своєрідного ведучого на сцені з’явився відомий американський актор Морган Фрімен, який зачитав спеціально для нього написаний текст. 

Також з вітальною промовою виступив емір Катару Тамім бін Хамад Аль Тані. Інша частина церемонії вже була більш класичною - різного роду перфоманси, танці та інше. Також публіка побачила талісман ЧС-2022 у повний зріст.

А вже о 18:00 за київським часом почнеться матч-відкриття між збірними Катару та Еквадору. За перебігом поєдинку ви можете слідкувати на нашому сайті.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK