Мексика - Польща: прогноз на матч чемпіонату світу 22.11.2022

Команди зустрінуться у першому турі чемпіонату світу-2022. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2022 г., 22 листопада, 13:00
Мексика - Польща: прогноз на матч
Мексика - Польща: прогноз на матч

У вівторок, 22 листопада, розпочнеться перший тур для команд з груп C і D. У третьому матчі дня зійдуться головні претенденти на друге місце у групі С, саме тому зустріч має бути дуже гарячою. 

Кожна з команд потребує перемоги, щоб мати великі шанси на вихід з групи, де Аргентина є одноосібним лідером. Матч Мексика - Польша почнеться о 18:00 за київским часом на стадіоні 974 в Досі.

Мексиканці, починаючи з 1994 року, завжди виходять з групи, тому навряд підопічні Херардо Мартіно захочуть порушити цю традицію. А от поляки на чолі з Робертом Левандовськи бажають показати на цььому турнірі все, що мають. 40 років тому Польща взяла бронзові медалі мундіалю, в цей раз вони точно хочуть дійти до фіналу.

Коефіцієнт та ставки на матч першого туру ЧС-2022 Мексика - Польща 22 листопада

Збірні Мексики та Польщі грають у групі С, де є очевидний фаворит в обличчі Аргентини, та такий же очевидний аутсайдер - Саудівська Аравія. Та якщо жодна з команд не хоче сенсаційного вильоту, їм обов'язково треба перемагати.

За думкою букмекерів, трохи більші шанси має збірна Мексики, хоча це все-таки буде матч рівних команд, де не можна виключати і нічию.

Прогноз букмекерів на матч Мексика - Польща:

  • Перемога Мексики: 2,81
  • Нічия: 3,11

  • Перемога Польщі: 2,96

Букмекери впевнені, шо зустріч не буде результативною.  Якщо вас цікавлять ставки, то коефіцієнт на те, що команди заб'ють більше трох м'ячів складає 2,60, а от ТМ 2,5 дорівнює 1,57. Коефіцієнт на забитий мексиканцями м'яч складає 1,44, а на польський гол - 1,43. При цьому коефіцієнт на те, що заб'ють обидві складає 2,06.

Статистика протистояння між Мексикою та Польщею

Команди зустрічались між собою дев'ять разів, але лише один раз матч був не товариським. Тим не менш поляки мают невелику перевагу над своїми опонентами.

Мексика - Польща

3   Перемоги   4

Нічиї 2

13 Голи 10

Остання зустріч відбулась у 2017 році, це був товариський матч, який мексиканці виграли з мінімальною перевагою. Єдиний м'яч на свій рахунок записав Рауль Хіменес, який досі входить до складу своєї збірної.

Зазначимо, що у другому турі групового етапу чемпіонату світу збірна Мексики зіграє з Аргентиною, а Польща – з Саудівською Аравією. Обидва матчі відбудуться 26 листопада.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK