Японські фанати допомогли прибрати стадіон від сміття, хоча їхня збірна навіть не грала

Ось так японці вкотре довели, що є чудовими людьми.
2022 г., 21 листопада, 22:19
Чудові японські вболівальники / talkSPORT
Чудові японські вболівальники / talkSPORT

Чемпіонат світу в Катарі стартував не найцікавішим поєдинком між країною-господаркою та Еквадором. Але латиноамериканці все ж таки зуміли порадувати вболівальників голами в першому таймі. Після перерви багато фанатів залишили стадіон, утворивши не найприємнішу картину.

Хто зі стадіону не пішов, то це японські вболівальники. Вони доглянули цю гру до самого кінця, після чого почали... прибирати ряди стадіону.

І це при тому, що їхня збірна навіть не брала участі в тому матчі. Це дуже здивувало та захопило місцевих шанувальників футболу, які не приховували свого захоплення.

"Хтось переконає мене, що це нормально?", - сказав Омар Фарук, спостерігаючи, як японці прибирають стадіон. "Японські вболівальники вирішили очистити стадіон. Це навіть не їхній матч!".

"Коли я запитав їх: "Чому ви прибираєте те, що не має до вас відношення?", відповідь була: "Японці ніколи не залишають після себе сміття. Ми поважаємо місце (де знаходимося)".

Судячи з відео, не один і не два, а цілий натовп фанатів допоміг прибрати сміття, при цьому окремо збираючи розкидані прапорці Катару, виявляючи повагу до національного прапора чужої країни.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK