Іспанія – Коста-Ріка: прогноз на матч чемпіонату світу 23.11.2022

Команди зустрінуться у першому турі чемпіонату світу-2022. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2022 г., 23 листопада, 11:56
Іспанія - Коста-Ріка: прогноз на матч
Іспанія - Коста-Ріка: прогноз на матч

У середу, 23 листопада, розпочнеться перший тур для команд з груп E та F. У третьому матчі дня змагання зіграють збірні Іспанії та Коста-Ріки.

Матч Іспанія – Коста-Ріка відбудеться о 18:00 за київським часом на стадіоні 974 (Доха). Іспанська збірна входить до фаворитів на перемогу на чемпіонаті світу, проте вже на груповому етапі на команду чекають великі проблеми. Збірна Коста-Ріки, яка запам'яталася своїм проривом на ЧС-2014, має намір стати першою, хто намагатиметься забрати очки в іспанців.

На чемпіонаті світу збірна Іспанії вилітала в 1/8 фіналу турніру, а збірна Коста-Ріки не вийшла з групи, набравши всього один бал. Зараз команди з першого туру мають намір включитися, щоб набрати важливі бали.

Коефіцієнт та ставки на матч першого туру ЧС-2022 Іспанія - Коста-Ріка 23 листопада

Збірні Іспанії та Коста-Ріки грають у групі E разом із Німеччиною та Японією. Іспанській команді потрібно починати з перемоги, інакше далі буде важко вийти у плей-офф, а представнику Південної Америки набрати очки, щоб постаратися потрапити до плей-офф.

Очевидно, що букмекери віддають перевагу іспанцям, а нічия виглядає малоймовірною.

Прогноз букмекерів на матч Іспанія - Коста-Ріка:

  • Перемога Іспанії: 1,19
  • Нічия: 7,6
  • Перемога Коста-Ріки: 17,5

Букмекери та експерти очікують від матчу великої кількості голів. Якщо вас цікавлять ставки, то коефіцієнт на тотал більше 3 дорівнює 1,95, а на менше 3 - 1,95. Гол іспанців букмекери оцінили коефіцієнтом 1,05, а Коста-Ріки– 2,33. Коефіцієнт те що, що заб'ють обидві команди – 2,48.

Статистика протистояння між Іспанією та Коста-Рикою

Іспанія та Коста-Ріка зіграли між собою тричі, проте всі матчі проходили на товариському рівні. Цікаво, що іспанці перемогли лише у двох іграх, а один поєдинок завершився внічию.

Іспанія - Коста-Ріка

2 Перемоги  0

1  Нічиї 1

9 Голи 3

Востаннє команди зустрічалися у 2017 році. Іспанська збірна не залишила жодних шансів представнику Америки, вигравши зустріч із рахунком 5:0.

Зазначимо, що у другому турі групового етапу чемпіонату світу збірна Іспанії зіграє з Німеччиною, а Коста-Ріка – з Японією. Обидва матчі відбудуться 27 листопада.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK