Мессі проти Левандовські: прогноз на матч чемпіонату світу

Команди зустрінуться у третьому турі чемпіонату світу-2022. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2022 г., 30 листопада, 11:01
Лео Мессі / Getty Images
Лео Мессі / Getty Images

Перед стартом чемпіонату світу в Катарі футбольні фанати та експерти називали збірні Аргентини та Польщі головними фаворитами  групи C, а їхній матч в останньому турі мав бути поєдинком за перше місце.

Та все ж свої перші матчі обидві команди провели далеко не кращим чином. Польща могла перемагати, але Левандовські не реалізував пенальті і зустріч з Мексикою завершилась внічию.

А ось Ліонель Мессі в першому турі свій пенальті реалізував, але його команді це не допомогло набрати навіть одне очко, адже Аргентина несподівано поступилася Саудівській Аравії.

Коефіцієнт та ставки на матч ЧС-2022 Польща - Аргентина 30 листопада

Аналітики компанії Vbet casino вважають, що перемогти в цій зустрічі більше шансів у представників Південної Америки.

Звісно, після такої ганебної поразки проти головного аутсайдера у аргентинців, які перед стартом форуму входили в ТОП-3 кандидатів на чемпіонство, має бути максимально високою мотивація.

Прогноз букмекерів на матч Польща - Аргентина:

  • Перемога Польщі: 8,90
  • Нічия: 4,4
  • Перемог Аргентини: 1,47

Як бачите з коефіцієнтів, перемога Польщі буде розцінена як сенсаційна. Звісно, не так, як "вікторія" саудитів, та все ж.

Крім того, експерти вважають, що аргентинська оборона має чудові шанси стримати і Роберта Левандовські, і його партнерів, та не пропустить жодного голу. Коефіцієнт на те, що поляки все ж проб'ють Еміліано Мартінеса дорівнює 1,78.

Мессі чи Левандовські?

Ну і, звичайно ж, вишнею на торті цього матчу буде протистояння головних зірок обох команд. Рівень партнерів у колишнього гравця Барселони вище, ніж у нинішнього форварда каталонців, тому й коефіцієнт на його гол "менший". Більше того, експерти бачать ще двох аргентинців, окрім Лео Мессі, більш ймовірними авторами голів, ніж Роберт Левандовські.

  • Гол Мессі: 2,13
  • Гол Левандовські: 4,4
  • Гол Лаутаро Мартінеса: 2,88
  • Гол Алехандро Гомеса: 4,1

Якщо ви вірите в дубль Мессі, то на подібну подію коефіцієнт дорівнює 6,0, а ось два і більше м'ячів від Левандовські оцінені у величезні 34,0.

І дуже цікавий варіант ставки – або Мессі, або Левандовські заб'ють гол. Оцінюється така подія коефіцієнтом 1,69.

На що поставити ще?

Якщо ви вірите в те, що Аргентина переможе в цьому матчі, але при цьому встигне пропустити від поляків, то Vbet пропонує на цю подію солодкий коефіцієнт 3,63. В зворотній ситуації (Аргентина заб'є, але програє) він дорівнює аж 13,0.

Перший гол в поєдинку експерти очікують на самому старті матчу. Якщо ви поставите не те, що гол буде забито в перші 10 хвилин, то збільшите свою ставку в 3,9 рази, а м'яч з 11 по 20 хвилину – в 4,40.  

А ось розгромна перемога аргентинців оцінюється коефіцієнтом 5,2. А загалом те, що Мессі і компанія заб'ють три і більше голів – 3,15.

З цікавого і так би мовити "нереального" – коефіцієнт на те, що Роберт Левандовські повторить свою невдачу і не заб'є пенальті ще й в цьому матчі, дорівнює аж 29,0.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK