Неймар оцінив свої шанси зіграти на чемпіонаті світу

Бразилець зробить все, щоб допомогти команді виграти національний трофей.
2022 г., 26 листопада, 09:11
Неймар / Getty Images
Неймар / Getty Images

У рамках першого туру групового етапу чемпіонату світу Бразилія обіграла Сербію (2:0). У складі американської команди травму отримав Неймар, який пропустить найближчий матч.

Бразильський футболіст у Instagram опублікував пост, у якому поділився думкою про свою травму. За словами гравця, він зробить усе можливе, щоб повернутися швидше.

"Гордість і любов, які я відчуваю, одягаючи цю футболку, незрозумілі. Якби Бог дав мені можливість вибрати країну для народження, це була б Бразилія. Ніщо в моєму житті не давалося легко, мені завжди доводилося бігти за своїми мріями та цілями. Ніколи не бажав нікому зла, а допомагав нужденним. Сьогоднішній день став одним із найскладніших моментів у моїй кар'єрі. І знову на чемпіонаті світу".

Читайте також: Бразилія - Сербія 2:0 відео моментів матчу 24.11.2022 ЧС-2022

"У мене травма, так, це дратує, це страшенно боляче, але я впевнений, що у мене буде шанс повернутися, тому що я зроблю все можливе, щоб допомогти своїй країні, товаришам по команді та собі. Чекати, поки ворог розправиться зі мною? Ніколи! Я син Божий, моя віра не вичерпається", - написав Неймар.

Раніше повідомлялося, що основний хавбек збірної Данії більше не зіграє на ЧС-2022.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Неймар збірна Бразилії

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK