Аргентина - Мексика: прогноз матчу чемпіонату світу 26.11.2022

Команди зустрінуться в другому турі чемпіонату світу-2022. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2022 г., 26 листопада, 15:24
Аргентина - Мексика
Аргентина - Мексика

У суботу, 26 листопада, відбудеться матч другого туру групи чемпіонату світу у групі С, де зійдутся збірні Аргентини та Мексики. Це буде завершальний матч ігрового дня.

Зустріч почнеться о 21:00 за київским часом на стадіоні Лусаіл. За перебігом зустрічі ви можете стежити на нашому сайті.

Коефіцієнти та ставки на матч другого туру групового етапу ЧС-2022 Аргентина - Мексика 26 листопада 2022 року

Аргентина почала ЧС з сенсаційної поразки від збірної Саудівської Аравії і наразі займає останне місце в групі. Тому Мессі і компанія зроблять все, щоб виправити свою помилку. Все-таки Аргентина - один з гловних фаворитів турніру.

А от мексиканці вибороли нічию проти збірної Польщі багато в чому завдяки грі своєго голкіпера Гільермо Очоа. Але чи допоможе він стримати наступ аргентинців побачимо вже ввечері. Мексиці вкрай треба зачепитис хоча б за одне очко в битві проти фаворита.

Букмекери вважають збірну Аргентини безумовним фаворитом в цьому матчі:

  • перемога Аргентини - 1,55
  • нічия - 4,3
  • перемога Мексики - 7,00

В цій зустрічі букмекери не очікують великої кількості голів. Якщо вас цікавлять ставки, то на ТБ 2,5 коефіцієнт складає 6,10, а ТМ 2,5 - 1,82. Гол аргентинців букмекери оцінюють коефіцієнтом 1,14, а мексиканців - 1,76. Те, що заб'ють обидві команди коефіцієнт 2,06.

Статистика протистояння між Аргентиною та Мексикою

Команди зіграли між собою 32 матчі, більшість з яких була товариськими. Але по історії зустрічей Аргентина має суттєву перевагу, а, враховуючи те, що "біло-голубі" мають намір в буд-якому разі забрати три очки, зустріч буде гарачою. В останніх зустрічах Аргентина забивала супернику мінімум два мячі.

Аргентина - Мексика
16   Перемоги   4
12 Нічиї 12
55 Голи 29

Нагадаємо, що зараз проходит інший матч в групі С між Польщею та Саудівською Аравією, за яким ви можете стежити тут.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK