Хорватія - Канада: онлайн-трансляція матчу

До вашої уваги онлайн-трансляція поєдинку між збірними Хорватії та Канади.
2022 г., 27 листопада, 13:25
Лука Модрич / Getty Images
Лука Модрич / Getty Images

У неділю, 27 листопада, в рамках другого туру групового етапу чемпіонату світу зіграють команди з групи F.

На поле у ​​день змагання вийдуть збірні Хорватії та Канади.

У першому турі збірна Хорватії не змогла обіграти команду Марокко, зігравши у нульову нічию. Національна команда Канади була близькою до того, щоб відібрати очки у Бельгії, проте власна реалізація підвела (0:1). Майбутній поєдинок чудовий шанс для команд покращити шанси на вихід у плей-офф.

Де дивитись онлайн-трансляцію матчу Хорватія - Канада

Трансляція матчу ЧС-2022 між Хорватією та Канадою стане доступною у цій новині 27 листопада і почати дивитися її онлайн можна з 18:00 по Києву.

Збірна Хорватії, будучи фаворитом зустрічі з Марокко, практично нічого не зуміла створити біля воріт суперника, що призвело до втрати очок. Канада, у свою чергу, була андердогом гри з Бельгією, але могла набрати важливі очки. Девід не реалізував пенальті, а його партнери не змогли відзначитись з гри, маючи непогані моменти.

Онлайн трансляція матчу проходитиме на платформі MEGOGO, також це протистояння можна буде переглянути на каналах Суспільного. У додатку "Дія" також надали можливість перегляду матчів чемпіонату світу 2022 року.

Нагадаємо, що збірні Марокко та Бельгії, які також у цій групі, свій матч проведуть сьогодні. Початок зустрічі о 15:00 за Києвом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK