Португалія - Уругвай: дивитись онлайн-трансляцію матчу

До вашої уваги онлайн-трансляція поєдинку між збірними Португалії та Уругваю.
2022 г., 28 листопада, 20:44

У понеділок, 28 листопада, продовжиться другий тур групового етапу чемпіонату світу. У заключному поєдинку змагального дня зіграє збірна Португалії та національна команда Уругваю.

У першому турі збірна Португалії здобула важливу перемогу над Ганою (3:2), показавши феєричну гру у другому таймі. Збірна Уругваю у грі з Південною Кореєю показала свої здібності, проте виграти не зуміла – 0:0.

Майбутній поєдинок збірних Португалії та Уругваю дає шанси командам покращити шанси на плей-офф або ж достроково вийти туди.

Де дивитись онлайн-трансляцію матчу Португалія - ​​Уругвай

Трансляція матчу ЧС-2022 між Португалією та Уругваю стане доступною у цій новині 28 листопада і почати дивитися її онлайн можна з 21:00 по Києву.

Європейська команда у грі з представником Африки показала свої можливості, реалізувавши свої моменти у другому. Примітно, що Гана могла уникнути поразки, проте наприкінці не додавила суперника. Національна команда Уругваю з мінімуму ресурсів не змогла обіграти представника Азії, зігравши в нульову нічию.

Онлайн трансляція матчу проходитиме на платформі MEGOGO, також це протистояння можна буде переглянути на каналах Суспільного. У додатку "Дія" також надали можливість перегляду матчів чемпіонату світу 2022 року.

Нагадаємо, що збірні Гани та Південної Кореї, які також у цій групі, свій матч проведуть сьогодні. Початок зустрічі о 15:00 за Києвом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK