Австралія - Данія: дивитись онлайн-трансляцію вогняного матчу

До вашої уваги онлайн-трансляція поєдинку між збірними Австралії та Данії.
2022 г., 30 листопада, 16:50

У середу, 30 листопада, у рамках заключного туру групової стадії зіграють збірні Австралії та Данії.

У перших турах команди не змогли набрати максимум очок – у Австралії три бали, а у Данії один бал. Майбутній поєдинок вирішить, хто ж зможе пробитися до плей-офф чемпіонату світу.

Познайомитись ближче зі збірною Австралії

Де дивитись онлайн-трансляцію матчу Австралія - ​​Данія

Трансляція матчу ЧС-2022 між збірними Австралії та Данії буде доступна у цій новині 30 листопада і почати дивитися її онлайн можна з 17:00 за київським часом.

Австралія вийде у плей-офф, якщо переможе або зіграє внічию з Данією, а Туніс не виграє у своєму матчі. У свою чергу, данці повинні перемагати Австралію і сподіватися на нерезультативність Тунісу, який грає з Францією.

Онлайн трансляція матчу проходитиме на ОТТ-платформі MEGOGO, також це протистояння можна буде переглянути на каналах Суспільного. У додатку "Дія" також надали можливість перегляду матчів чемпіонату світу 2022 року.

Познайомитись ближче зі збірною Данії

Зазначимо, що у цій же групі грають команди Франції та Тунісу. Французька збірна вже вийшла у плей-офф, а ось Тунісу треба перемагати Францію і сподіватися, що в паралельному матчі: а) відбудеться нічия; б) Данія переможе із гіршою різницею, ніж сам Туніс.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK