Брейтуейт: Данія – серйозний претендент на перемогу на чемпіонаті світу

Форвард упевнений, що команда має всі необхідні якості.
2022 г., 30 листопада, 16:58
Мартін Брейтуейт / Getty Images
Мартін Брейтуейт / Getty Images

Форвард данської збірної поділився своїми думками щодо теперішнього стану своєї команди. На думку Мартіна Брейтуейта, в збірної Данії є все для того, щоб поборотись за титул чемпіонів світу.

"Іноді данський менталітет такий: ми дуже скромні, ми надто скромні. Нам, датчанам, чогось не вистачало: не те щоб зарозумілості, скоріше впевненості в собі, щоб піти і досягти мети.

Ментальність гравців та вболівальників змінилася: з'явилася віра в те, що ми справді можемо це зробити, що ми справді сильні", - розповів Брейтуейт в інтерв'ю для The Guardian.

Форвард відмітив, шо тепер не тільки вболівальники чекають перемог, але й самі гравці стали більш впевнені у собі. Після перемог на Євро та в Лізі Націй збірна готова нарешті взяти великий трофей. І саме скромність та тяжка праця роблять Данію серйозним претендентом на звання чемпіонів світу.

"Я багато разів уявляв, що тримаю трофей. Сподіваюся, що це стане реальністю. Я бачив фотографії 1992 року. Я хотів би бути в команді, яка зробила те саме, а якщо це чемпіонат світу, то навіть краще", - сказав Брейтуейт у завершенні, згадавши перемогу збірної Данії на Євро-92.

Нагадаємо, що в рамках третього туру ЧС-2022 Данія зіграє з Австралією. Брейтуейту та партнерам треба здобувати три очки для вихроду в плей-оф.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: збірна Данії

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK