Польща - Аргентина 0:2: огляд матчу та результат гри 30.11.2022

Латиноамериканська команда провела домінуючий поєдинок та по праву виборола перше місце групи С.
2022 г., 30 листопада, 23:09
Хуліан Альварес / Getty Images
Хуліан Альварес / Getty Images

У середу, 30 листопада, у другий ігровий день третього туру чемпіонату світу 2022 відбувся матч між збірними Польщі та Аргентини.

Поляки підходили до цього поєдинку у статусі лідера групи С, маючи в активі 4 очки, тоді як аргентинці з трьома очками готувалися боротися за місце у плей-оф. У паралельній зустрічі тим самим займалися Мексика та Саудівська Аравія.

Команда Чеслава Міхнєвича від початку матчу дала знати, що збирається грати на відбій, намагаючись утримати нічийний результат. Це і зіграло з нею поганий жарт.

У першому таймі співвідношення ударів дорівнювало 1:14 на користь південноамериканців. Але вони все ж не могли пробити Войцеха Щесни. Їм не допоміг навіть пенальті, котрий не зміг реалізувати Ліонель Мессі.

Проте відразу ж після перерви збірна Аргентини змогла видихнути з полегшенням - Алексіс Мак Аллістер ударом зльоту все ж таки розмочив рахунок.

Після цього вже розслаблені аргентинці продовжили тиснути на європейську команду, що призвело до другого взяття воріт. Хуліан Альварес отримав м'яч у межах штрафного майданчика суперника і відправив його під дальню стійку.

Форвард Манчестер Сіті через деякий час міг оформити дубль, але йому не вистачило трохи точності. Поляки ж так і не змогли навіть раз потрапити у площину воріт Еміліано Мартінеса, який відверто сумував цього вечора.

Аргентина здобула заслужену перемогу та перше місце квартету. У 1/8 фіналу турніру команда Ліонеля Скалоні зіграє з Австралією.

Польща все ж таки вистраждала друге місце, випередивши Мексику за рахунок додаткових показників. У результаті гра на нічию привела її до майбутнього поєдинку проти чинного чемпіона світу – збірної Франції.

Статистика матчу Польща - Аргентина 3-го туру ЧС-2022

Польща - Аргентина 0:2
Голи: Мак Аллістер, 46, Альварес, 67.

Володіння м'ячем: 27% - 73%
Удари: 3 - 24
Удари в площину: 0 - 13
Фоли: 6 - 11
Атаки: 73 - 170

Польща: Щесни - Кеш, Глік, Ківьор, Берешинські (Єнджейчик, 72) - Крихов'як (Пьйонтек, 83), Белік (Шиманські, 62), Зелінські, Свідерські (Скурас, 46), Франковські (Камінські, 46) - Левандовські.

Аргентина: Мартінес - Моліна, Ромеро, Отаменді, Акунья (Тальяфіко, 59) - Де Пауль, Фернандес (Пеццелья, 79), Мак Аллістер (Альмада, 83) - Ді Марія (Паредес, 59), Мессі, Альварес (Лаутаро Мартінес, 79).

Попередження: Крихов'як - Акунья.

На 39-й хвилині Ліонель Мессі не реалізував пенальті (воротар).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK