Канада - Марокко: онлайн-трансляція вирішального матчу

До вашої уваги онлайн-трансляція поєдинку між збірними Канади та Марокко
2022 г., 1 грудня, 10:30

У четвер, 1 грудня, у рамках третього туру групового етапу чемпіонату світу з футболу зіграють збірні Канади та Марокко.

Представник Північної Америки втратив шанси на вихід у плей-офф, а що стосується Марокко, то команда зробить усе, щоб пробитися в наступну стадію турніру. Майбутній поєдинок вирішить долю представника КАФ.

Познайомитись ближче зі збірною Марокко

Де дивитись онлайн-трансляцію матчу Канада - Марокко

Трансляція зустрічі ЧС-2022 між збірними Канади та Марокко буде доступна у цій новині 1 грудня і почати дивитися її онлайн можна з 17:00 по Києву.

Збірна Канада повернулася на чемпіонат світу вперше за довгі роки, проте порадувати своїх фанатів не зуміла. У перших іграх команда зазнала поразок від Бельгії (0:1) та Хорватії (1:4), що позбавили їх шансів на вихід у плей-офф.

Збірна Марокко у першому поєдинку зіграла внічию з Хорватією (0:0), а у другому сенсаційно обіграла збірну Бельгії (2:0). Колектив має всі шанси, щоб пробитися у плей-офф ЧС-2022.

Онлайн трансляція матчу проходитиме на ОТТ-платформі MEGOGO, також це протистояння можна буде переглянути на каналах Суспільного. У додатку "Дія" також надали можливість перегляду матчів чемпіонату світу 2022 року.

Познайомитись ближче зі збірною Канади

У паралельному матчі групи Хорватія зіграє із Бельгією. Хорватам необхідно не програти, а Бельгії здобути перемогу, щоб вийти у плей-офф. Тож поєдинок буде дуже цікавим.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK