Коста-Рика - Німеччина: онлайн-трансляція драматичного матчу

До вашої уваги онлайн-трансляція поєдинку між збірними Коста-Рики та Німеччини.
2022 г., 1 грудня, 19:20

У четвер, 1 грудня, у рамках третього туру групового етапу чемпіонату світу з футболу зіграють збірні Коста-Рики та Німеччини.

Представник Південної Америки, здавалося, що не має шансів на турнірі після провального старту. Однак, перемігши Японію, має шанси на вихід до плей-офф. Національна команда Німеччини також має всі шанси на вихід у наступний раунд, але для цього потрібно перемагати та сподіватися на позитивний результат для себе у грі Японія – Іспанія.

Познайомитись ближче зі збірною Коста-Рики

Де дивитись онлайн-трансляцію матчу Коста-Рика - Німеччина

Трансляція зустрічі ЧС-2022 між збірними Коста-Рики та Німеччини буде доступна в цій новині 1 грудня і почати дивитися її онлайн можна з 21:00 по Києву.

Збірна Коста-Рики у першому турі провалилася за всіма показниками, програвши з розгромним рахунком Іспанії – 0:7. У другому турі команді вдалося очистити свою репутацію, сенсаційно вигравши у Японії (1:0).

Національна команда Німеччини у першому турі вигравала у Японії, проте наприкінці пропустила двічі, що призвело до поразки. У другому турі німецький колектив був близьким до вильоту, проте зумів врятуватися у грі з Іспанією, зігравши внічию – 1:1.

Онлайн трансляція матчу проходитиме на ОТТ-платформі MEGOGO, також це протистояння можна буде переглянути на каналах Суспільного. У додатку "Дія" також надали можливість перегляду матчів чемпіонату світу 2022 року.

Познайомитись ближче зі збірною Німеччини

У паралельному матчі групи Японія зіграє із Іспанією. Представник Азії повинен перемагати або грати внічию і сподіватися на потрібний результат у цій грі, а Іспанія практично забезпечила собі вихід у плей-офф.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK