Южная Корея - Португалия: онлайн-трансляция матча

Вашему вниманию онлайн-трансляция поединка между сборными Южной Кореи и Португалии.
2022 г., 2 грудня, 16:00

У п'ятницю, 2 грудня, у рамках третього туру групового етапу чемпіонату світу з футболу зіграють збірні Південної Кореї та Португалії.

Представник Азії перебуває у дуже скрутному становищі, адже йому обов'язково потрібно обігравати європейський колектив і вірити, що в паралельній грі між Ганою та Уругваєм буде потрібний для них результат. Щодо португальців, то команда бореться за перше місце - для цього потрібно не програти.

Познайомитись ближче зі збірною Південної Кореї

Де дивитись онлайн-трансляцію матчу Південна Корея - Португалія

Трансляція зустрічі ЧС-2022 між збірними Південної Кореї та Португалії буде доступна у цій новині 2 грудня і почати дивитися її онлайн можна з 17:00 за Києвом.

Збірна Південної Кореї в першому турі не змогла вразити ворота Уругваю, проте також не пропустила, зігравши внічию. Друга гра вийшла результативною, але невтішною – поразка від Гани (2:3).

Колишні чемпіони Європи розпочали турнір дуже яскраво, обігравши Гану – 3:2. Другий поєдинок видався акуратнішим, проте також переможним, адже Португалія виявилася сильнішою за Уругваю - 2:0.

Онлайн трансляція матчу проходитиме на ОТТ-платформі MEGOGO, також це протистояння можна буде переглянути на каналах Суспільного. У додатку "Дія" також надали можливість перегляду матчів чемпіонату світу 2022 року.

Познайомитись ближче зі збірною Португалії

У паралельному матчі групи Гана зіграє з Уругваєм. Африканський колектив близький до плей-офф, а для представника Південної Америки потрібне диво – перемога та потрібний результат у грі Південна Корея – Португалія.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK