Сербія - Швейцарія: онлайн-трансляція матчу

До вашої уваги онлайн-трансляція поєдинку між збірними Сербії та Швейцарії.
2022 г., 2 грудня, 20:33

У п'ятницю, 2 грудня, у рамках третього туру групового етапу чемпіонату світу з футболу зіграють збірні Сербії та Швейцарії.

Представник Європи має хороші шанси на вихід у плей-офф, а для цього треба перемагати та вірити, що Бразилія виграє у Камеруну. Щодо Швейцарії, то команді потрібно перемогти Сербію і шлях до плей-офф буде відкритий.

Познайомитись ближче зі збірною Сербії

Де дивитись онлайн-трансляцію матчу Сербія - Швейцарія

Трансляція зустрічі ЧС-2022 між збірними Сербії та Швейцарії буде доступна у цій новині 2 грудня і почати дивитися її онлайн можна з 21:00 по Києву.

У першому турі збірна Сербії чинила опір Бразилії, але не змогла уникнути поразки - 0:2. Другий тур складався для сербів вдало, адже вигравали у Камеруну у два голи, однак у підсумку зіграли внічию – 3:3.

Збірна Швейцарії у першому турі мінімально обіграла Камерун. У другому для себе поєдинку колектив мінімально поступився Бразилії.

Онлайн трансляція матчу проходитиме на ОТТ-платформі MEGOGO, також це протистояння можна буде переглянути на каналах Суспільного. У додатку "Дія" також надали можливість перегляду матчів чемпіонату світу 2022 року.

Познайомитись ближче зі збірною Швейцарії

У паралельному матчі групи Камерун зіграє із Бразилією. Представник Африки повинен перемагати суперника, а потім сподіватися, що Швейцарія не виграє у Сербії.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK