Камерун - Бразилія: онлайн-трансляція матчу

До вашої уваги онлайн-трансляція поєдинку між збірними Камеруну та Бразилії.
2022 г., 2 грудня, 20:52

У п'ятницю, 2 грудня, у рамках третього туру групового етапу чемпіонату світу з футболу зіграють збірні Камеруну та Бразилії.

Представник Африки потрібно перемагати суперника і сподіватися, що Швейцарія не виграє свій матч, щоб вийти з групи. Щодо бразильців, то вони вийшли з групи, а для першого місця їм потрібно не програти.

Познайомитись ближче зі збірною Камеруну

Де дивитись онлайн-трансляцію матчу Камерун - Бразилія

Трансляція зустрічі ЧС-2022 між збірними Камеруну та Бразилії буде доступна у цій новині 2 грудня і почати дивитися її онлайн можна з 21:00 по Києву.

У першому турі збірна Камеруну мінімально програла Швейцарії. Другий поєдинок для африканського колективу завершився внічию, адже їм вдалося уникнути поразки від Сербії (3:3).

Збірна Бразилії перші два матчі провели у дуже впевненій манері, перемігши Сербію (2:0) та Швейцарію (1:0).

Онлайн трансляція матчу проходитиме на ОТТ-платформі MEGOGO, також це протистояння можна буде переглянути на каналах Суспільного. У додатку "Дія" також надали можливість перегляду матчів чемпіонату світу 2022 року.

Познайомитись ближче зі збірною Бразилії

У паралельному матчі групи Камерун зіграє із Бразилією. Представник Африки повинен перемагати суперника, а потім сподіватися, що Швейцарія не виграє у Сербії.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK