Іньякі Вільямс розхвалив свого партнера по збірній

За його словами, Кудус вже скоро перебереться у великий клуб.
2022 г., 2 грудня, 12:42
Мохаммед Кудус / Getty Images
Мохаммед Кудус / Getty Images

Гравець збірної Гани Іньякі Уільямс розхвалив свого партнера по команді Мохаммеда Кудуса в інтервью виданню Marca. Форвард вважає, що Кудус стане одним з головних відкриттів цього мундіалю та вже влітку потрапить до одного з європейських грандів.

"Я знав про нього ще до приїзду сюди, чув про нього та бачив його голи. Коли я грав із ним під час останньої перерви на матчі збірних, я був дуже здивований.

Коли мої товариші по команді питали мене, чи хтось вразив мене, я завжди говорив про нього. Я думаю, Аякс стає для нього замалим, і сподіваюся, що він скоро перейде у великий клуб", - сказав Уильямс.

Також гравець Атлетіко Більбао відмітив, що якби в Кудуса був хоча б один родич-баск, то він би наполягав на трансфері Мохаммеда до його клуба. Бо у гравця насправді є потенціал рівня Реалу, Барселони чи іншого європейського топ-клубу. І, скоріш всього, найближчим часом Кудус все-таки змінить прописку. Іспанські медіа писали, що гравцем дійсно цікавиться Барселона, але можуть завадити фінансові труднощі.

Нагадаємо, що на цьому ЧС Мохаммед Кудус прийняв участь у двох поєдинках та забив два голи. 2 грудня збірна Гани буде боротись за вихід в плей-оф проти Уругваю.

 

КЛЮЧОВІ СЛОВА: збірна Гани

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK