Куртуа: Ми не золоте покоління, адже ми нічого не виграли

Адекватна оцінка.
2022 г., 4 грудня, 12:34
Тібо Куртуа / Getty Images
Тібо Куртуа / Getty Images

Після сенсаційного вильоту збірної Бельгії з чемпіонату світу у Катарі Тібо Куртуа тверезо висловився про свою команду. Воротар вважає, що вони не заслужили права називатися золотим поколінням, а також зізнався, за кого тепер вболіватиме.

"Тепер я вболіватиму за Іспанію, але побажаю успіху й іншим партнерам по Реалу. На цьому чемпіонаті світу і на попередньому Євро ми не були собою. Мені трохи соромно. Подивимося, що станеться. Хтось залишиться, хтось піде. У футболі все швидко змінюється. Уже в березні на нас чекає відбір на Євро-2024", - сказав Тібо.

Бельгійський кіпер визнав, що нинішню збірну Бельгії не варто називати золотим поколінням, адже за весь час команда гідно виступила лише на ЧС-2018, коли взяла бронзові медалі.

"Складно назвати нас золотим поколінням, адже ми нічого не виграли. Ми не золоте покоління. Ми покоління з великим талантом та відмінними гравцями з усієї Європи. У росії у 2018 році ми показали Бельгію, яка грає у хороший футбол", – заявив Куртуа.

Також Тібо пообіцяв, що візьме участь у наступному мундіалі, бо хоче закінчити виступи у збірній на гарній ноті, а не так. І його можна збагнути.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK