Англія - Сенегал 3:0 огляд матчу та результат гри 4.12.2022

Завершився поєдинок чемпіонату світу 2022 року між Англією та Сенегалом.
2022 г., 4 грудня, 22:52
Англія радіє забитому голу / Getty Images
Англія радіє забитому голу / Getty Images

В рамках 1/8 фіналу чемпіонату світу в Катарі збірна Англії (фіналіст останнього чемпіонату Європи) зустрічалася з командою Сенегалу (чемпіон останнього Кубку Африки).

Команда Гарета Саутгейта на папері була фаворитом протистояння і заслужено це звання підтвердила, одержавши впевнену перемогу над сенегальцями.

Хоча пробити Едуара Менді довго не виходило, аж поки в стрімкій атаці Джуд Беллінгем і Джордан Гендерсон не організували перший гол своєї команди. В доданий арбітром до першого тайму час рахунок подвоїв Гаррі Кейн, для якого цей м'яч став першим на цій першості.

Уже після перерви дуже довго чекати ще один м'яч не довелося - Букайо Сака після прострілу Філа Фодена пробив повз голкіпера і встановив на табло розгромний рахунок. Для юного вінгера цей гол став вже третім на мундіалі.

На цьому поєдинок де факто було завершено. Обидві команди звісно пробували атакувати, але довести справу до голу не могли. Та й взагалі небезпечних моментів було не так багато. Англійці втретє поспіль не пропустили жодного голу і тепер в чвертьфіналі зіграє проти Франції. 

Статистика матчу Англія - Сенегал 1/8 фіналу ЧС-2022

Англія - Сенегал 3:0
Голи: Гендерсон, 38, Кейн, 45+3, Сака, 57

Володіння м'ячем:  61% - 39%
Удари по воротам: 8 - 10
Удари в площину: 4 - 1

Англія: Пікфорд — Вокер, Стоунз (Дайєр, 76), Магвайр, Шоу — Гендерсон (Філліпс, 82), Райс, Беллінгем (Маунт, 76) — Сака (Рашфорд, 65), Кейн, Фоден (Гріліш, 65).

Сенегал: Е.Менді — Сабалі, Кулібалі, Діалло, Якобс (Балло Туре, 84) — І.Сарр, Н.Менді, Сісс (Гуйє, 46), Діатта (П.Сарр, 46) — І.Ндіає (Дьєнг, 46) — Діа (Дьєдіу, 72).

Попередження: Кулібалі

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Сенегал ЧС-2022 Англія

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK