Ліверпуль та Тоттенхем зацікавлені у чвертьфіналісті ЧС-2022

Гравець міг опинитися в Англії ще рік тому.
2022 г., 7 грудня, 14:48
Софьян Амрабат / Getty Images
Софьян Амрабат / Getty Images

Англійські топ-клуби, серед яких Ліверпуль та Тоттенгем, зацікавлені в послугах марокканського хавбека Софьяна Амрабата, повідомляє видання 90Min. 26-річний гравець пройшов зі своєю збірною до чвертьфіналу ЧС в Катарі, сенсаційно обігравши Іспанію, що і привернуло до нього увагу.

Наспрравді ж лондонці вже давно слідкують за Амрабатом. Клуб планував підписати опорного півзахисника ще взимку минулого року, але зупинив свій вибір на Родріго Бентакуре. Тепер же, завдяки ЧС, "шпори" знов звернули на нього увагу.

Але якщо рік тому Фіорентина була не проти розстатись с Амрабатом и розглядала навіть орендні пропозиції, то тепер клуб має набір зберегти півзахисника. Наскільки відомо, у Флоренції відмовили всім зацікавленним, заявивши, що взимку Софьян залишиться у Фіорентині.

Додають ще полум'я коментарі, зроблені агнетом Амрабата. Спілкуючись з Фабріціо Романо щодо інтересу до його клієнту з клубів АПЛ він заявив, що чекав такого, адже Софьян - найкращий опорний півзахисник на цьому мундіалі. Тому англійцям доведеться докласти немало зусилль, щоб оформити трансфер марокканця найближчим часом.

Нагадаємо, що матчі чвертьфіналу ЧС в Катарі пройдуть 9 та 10 грудня, а ознайомитись з парами ви можете тут.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK