Бразилія - ​​Хорватія: прогноз на матч чемпіонату світу 09.12.2022

Команди зустрінуться у 1/4 фіналу ЧС-2022. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2022 г., 9 грудня, 14:55
Бразилія - Хорватія: прогноз на матч
Бразилія - Хорватія: прогноз на матч

У рамках чемпіонату світу 2022 року в Катарі відбудеться найцікавіший поєдинок чвертьфінальної стадії турніру – Бразилія зустрінеться з Хорватією.

Матч пройде у п'ятницю, 9 грудня, на Міському стадіоні в Аль-Райяні. Початок зустрічі – 17:00 за київським часом.

Історія зустрічей команд не дуже велика, проте дуже цікава. Збірні грали між собою не так багато разів, проте всі ці матчі були у 21 столітті.

Коефіцієнти та ставки на матч 1/4 фіналу ЧС-2022 Бразилія – Хорватія

Обидва колективи підходять до цього матчу у різних статусах. Американці без проблем пройшли груповий етап, а також легко розправилися з Південною Кореєю (4:1) у чвертьфіналі. У свою чергу Хорватія з другого рядка пробилася до плей-офф, а вже в 1/4 фіналу здолала Японію лише після серії післяматчевих пенальті (1:1, 3:1).

Все це призвело до того, що букмекери виділяють очевидного лідера на перемогу в цьому протистоянні. Ним стала Бразилія, а хорвати йдуть андердогами.

Прогноз букмекерів на матч Бразилія - ​​Хорватія

  • перемога Бразилії – 1,38;
  • нічия – 5,20;
  • перемога Хорватії – 9,40.

На думку букмекерів, не варто очікувати, що обидві команди порадують уболівальників забитими голами. На результат "обидві заб'ють - так" можна поставити з коефіцієнтом 2,14, тоді як результат "обидві заб'ють - ні" має коефіцієнт 1,74.

Букмекери вважають, що у матчі буде забито більше двох голів. Так, можна поставити на "тотал більше 2" за 1,36. А ось те, що переможця буде визначено у серії пенальті, вважається найменш ймовірним результатом, ніж перемога у додатковий час: 8 проти 9,10.

Статистика протистояння Бразилія та Хорватія

Вперше вони зустрілися у 2005 році. Тоді команди зіграли внічию 1:1 у рамках товариського матчу.

Усього ж Бразилія та Хорватія зіграли між собою чотири матчі. У підсумку Бразилія має три перемоги, і лише одного разу зіграли нічию.

 Бразилія - ​​Хорватія
 3 Перемоги 0
 1 Нічиї 1
 7 Голи 2

Остання офіційна гра двох збірних відбулася 3 червня 2018 року. Тоді бразильці здолали свого суперника з рахунком 2:0.

Європейська збірна досить рівно провела груповий етап. У першому турі була нічия з головним сюрпризом мундіалю - Марокко (0:0), після чого було розгромлено Канаду (4:1).

У вирішальній грі команда Златка Даліча дотримала натиску Бельгії (0:0). Вийшовши у плей-офф, хорвати зіграли внічию з Японією (1:1), що подарувало нам першу серію післяматчевих пенальті на турнірі, де чудово показав воротар Домінік Лівакович - Хорватія перемогла 3:1.

"Пентакампеонів" не просто так вважають головними фаворитами на чемпіонський титул. У своїй групі команда Тіте впоралася з Сербією (2:0) і Швейцарією (1:0), допустивши мінімальну поразку в матчі проти Камеруна (1:0), який нічого не значить. У 1/8 фіналу бразильці розгромили Південну Корею (4:1).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK