Марокко – Португалія: прогноз на матч чемпіонату світу 10.12.2022

Команди зустрінуться у 1/4 фіналу ЧС-2022. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2022 г., 10 грудня, 13:00
Марокко - Португалія: прогноз на матч
Марокко - Португалія: прогноз на матч

У рамках чемпіонату світу 2022 року в Катарі відбудеться найцікавіший поєдинок чвертьфінальної стадії турніру – Марокко зустрінеться з Португалією.

Матч пройде у суботу, 10 грудня, на стадіоні Аль-Тумама у Досі. Початок зустрічі – 17:00 за київським часом.

Ця гра стане лише третьою очною зустріччю за всю історію команд. Обидві збірні мають паритет із перемог.

Коефіцієнти та ставки на матч 1/4 фіналу ЧС-2022 Марокко - Португалія

Обидва колективи підходять до цього матчу у різних статусах. Одна команда - дивом вийшла з першого місця, а потім створила неймовірне, пройшовши іспанців. У свою чергу Португалія буденно пройшла груповий етап і рознесла Швейцарію (6:1).

Все це призвело до того, що букмекери виділяють очевидного лідера на перемогу в цьому протистоянні. Ним стала Португалія, а марокканці йдуть андердогами.

Прогноз букмекерів на матч Марокко - Португалія

  •  перемога Марокко – 5,60;
  •  нічия – 3,70;
  •  перемога Португалія – 1,70.

На думку букмекерів, не варто очікувати, що обидві команди порадують уболівальників забитими голами. На результат "обидві заб'ють - так" можна поставити з коефіцієнтом 2,10, тоді як результат "обидві заб'ють - ні" має коефіцієнт 1,74.

Букмекери вважають, що у матчі буде забито більше двох голів. Так, можна поставити на "тотал більше 2" за 1,65. А ось те, що переможця буде визначено у серії пенальті, вважається найбільш вірогідним результатом, ніж перемога у додатковий час: 6,20 проти 6.

Статистика протистояння Марокко та Португалії

Вперше вони зустрілися 1986 року. Тоді африканці здобули впевнену перемогу над європейцями у рамках чемпіонату світу з рахунком 3:1.

 Усього ж Марокко та Португалія зіграли між собою два матчі. У підсумку обидві команди мають одну перемогу в активі.

 Марокко - Португалія
 1 Перемоги 1
 0 Нічиї 0
 3 Голи 2

Остання офіційна гра двох європейських збірних відбулася 20 червня 2018 року у рамках чемпіонату світу. Тоді команда Португалії здобула перемогу з рахунком 1:0.

Збірна Марокко у "групі смерті" зуміла вийти першою у плей-офф. У 1/8 фіналу африканцям вдалося створити справжню сенсацію, здолавши грізних іспанців у непростому матчі. Результат зустрічі вирішила серія післяматчевих пенальті, де Яссін Буну протягнув свою команду до чвертьфіналу.

Що стосується Португалії, команда без особливих проблем, якщо не брати до уваги поразку від Південної Кореї, вийшла до 1/8 фіналу. Там європейці розгромили Швейцарію із рахунком 6:1.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK