Нідерланди - Аргентина: дивитись онлайн-трансляцію матчу

До вашої уваги онлайн-трансляція поєдинку між збірними Нідерландів та Аргентини.
2022 г., 9 грудня, 20:45

У п'ятницю, 9 грудня, розпочнеться стадія чвертьфіналу чемпіонату світу 2022 року, що проходить у Катарі. Другим поєдинком першого ігрового дня стане зустріч збірних Нідерландів та Аргентини.

Обидві національні команди орієнтовані на максимальний результат за підсумками мундіалю. Проте саме аргентинці вважаються фаворитами цієї дуелі. Переможець даної пари вийде до півфіналу, де зіграє зі щасливчиком пари ще одного протистояння Європи та Південної Америки – Хорватії та Бразилії.

Дивитися онлайн-трансляцію матчу Нідерланди - Аргентина

Трансляція поєдинку чемпіонату світу-2022 між Нідерландами та Аргентиною буде доступна в цій новині 9 грудня і почати дивитися її онлайн можна з 21:00 по Києву.

Онлайн трансляція проходитиме на платформі MEGOGO, і це протистояння можна буде побачити на каналах Суспильного. У додатку "Дія" також надали можливість перегляду матчів чемпіонату світу 2022 року.

Незважаючи на підсумковий результат, не можна сказати, що Нідерланди продемонстрували на груповому етапі якийсь вражаючий рівень футболу. У першому турі не без частки везіння було обіграно Сенегал (2:0), потім відбулася нічия з Еквадором (1:1) і досить легка перемога над країною-господаркою турніру (2:0).

А ось у 1/8 фіналу Луї ван Гал та компанія вже серйозно заявили свої претензії на кубок. "Помаранчеві" у гарному стилі обіграли США (3:1), довівши, що це "футбол", а не "сокер".

"Альбіселесте" розпочали чемпіонат світу гірше не придумаєш, програвши Саудівській Аравії (1:2). Це поставило під удар шанси аргентинців на вихід із групи. Але наступні перемоги над Мексикою (2:0) та Польщею (2:0) поставили все на свої місця.

У матчах на вибування підопічні Ліонеля Скалоні не без проблем, але все ж таки обіграли Австралію (2:1). Лаутаро Мартінес того дня перейняв точність, а точніше її відсутність, у свого одноклубника Ромелу Лукаку, промахи якого коштували Бельгії місця у плей-оф.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK