Хорватія - Бразилія: дивитись онлайн-трансляцію матчу

До вашої уваги онлайн-трансляція поєдинку між збірними Хорватії та Бразилії.
2022 г., 9 грудня, 16:45

У п'ятницю, 9 грудня, у Катарі розпочнеться чвертьфінальна стадія чемпіонату світу 2022 року. У першому поєдинку першого ігрового дня зійдуться Хорватія та Бразилія.

Команди з різних континентів та з різними шансами на успіх підходять до протистояння, позитивний результат у якому виведе їх у півфінал турніру – там вони зустрінуться з переможцем пари Нідерланди – Аргентина.

Дивитися онлайн-трансляцію матчу Хорватія - Бразилія

Трансляція поєдинку чемпіонату світу-2022 між Хорватією та Бразилією буде доступна в цій новині 9 грудня і почати дивитися її онлайн можна з 17:00 по Києву.

Онлайн трансляція проходитиме на платформі MEGOGO, і це протистояння можна буде побачити на каналах Суспильного. У додатку "Дія" також надали можливість перегляду матчів чемпіонату світу 2022 року.

Європейська збірна досить рівно провела груповий етап. У першому турі була нічия з головним сюрпризом мундіалю - Марокко (0:0), після чого було розгромлено Канаду (4:1).

У вирішальній грі команда Златка Далича втримала натиск Бельгії (0:0). Вийшовши у плей-оф, хорвати зіграли внічию з Японією (1:1), що подарувало нам першу серію післяматчевих пенальті на турнірі, де чудово себе показав воротар Домінік Лівакович - Хорватія перемогла 3:1.

"Пентакампеонів" не просто так вважають головними фаворитами на чемпіонський титул. У своїй групі команда Тіте впоралася з Сербією (2:0) і Швейцарією (1:0), допустивши мінімальну поразку в матчі проти Камеруна (1:0), яка нічого не значила. У 1/8 фіналу бразильці знатно повеселилися, розгромивши Південну Корею (4:1).

Це протистояння досить рідко з'являється на футбольному полі. Команди зіграли між собою лише чотири матчі. Перша зустріч у 2005 році завершилася внічию (1:1), після чого Бразилія тричі перемагала (1:0, 3:1, 2:0).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK