Аргентина - Хорватія: дивитися онлайн-трансляцію півфіналу ЧС-2022

До вашої уваги онлайн-трансляція поєдинку між збірними Аргентини та Хорватії.
2022 г., 13 грудня, 20:00
Аргентина - Хорватія: онлайн-трансляція
Аргентина - Хорватія: онлайн-трансляція

У вівторок, 13 грудня, у Катарі стартує півфінальна стадія чемпіонату світу 2022 року. Першого фіналіста нинішньої світової першості в очному поєдинку визначать Аргентина та Хорватія.

Фаворитом майбутнього протистояння вважається південноамериканська команда, але і європейська збірна вже довела, що може впоратися з подібними опонентами. Переможець цього матчу вийде у фінал турніру, а його суперник визначиться на день пізніше в поєдинку Франція - Марокко. Переможені зустрінуться в матчі за третє місце.

Дивитися онлайн-трансляцію матчу Аргентина - Хорватія

Трансляція півфіналу чемпіонату світу-2022 між Аргентиною та Хорватією буде доступна в цій новині 13 грудня і почати дивитися її онлайн можна з 21:00 за Києвом.

Онлайн трансляція проходитиме на платформі MEGOGO, і ще це протистояння можна буде побачити на каналах Суспільного. У додатку "Дія" також надали можливість перегляду матчів чемпіонату світу 2022 року.

Читайте також: Аргентина – Хорватія: прогноз на матч чемпіонату світу 13.12.2022

Збірна Аргентини на груповому етапі ЧС-2022 після сенсаційної стартової поразки від Саудівської Аравії (1:2) зуміла реабілітуватися, здобувши перемоги над Мексикою (2:0) та Польщею (2:0) і посівши перше місце в квартеті. У першому раунді плей-офф турніру аргентинці здобули перемогу над Австралією (2:1), а в чвертьфіналі в яскравому протистоянні, яке завершилося серією післяматчевих пенальті, взяли гору над Нідерландами (2:2, 4:3 пен.).

Збірна Хорватії вийшла у плей-офф ЧС-2022 з другого місця в групі, де розійшлася безгольовими нічиїми з Марокко (0:0) та Бельгією (0:0), а також розгромила Канаду (4:1). У 1/8 фіналу турніру хорвати в серії пенальті обіграли Японію (1:1, 3:1 пен.), а в чвертьфіналі святкували успіх за такою ж схемою, але тепер був переможений головний на той момент фаворит Мундіалю - Бразилія (1:1 , 4:2 пен.).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK