Роналду: Виграти чемпіонат світу для Португалії було моєю найбільшою та амбітною мрією

Прощальні слова.
2022 г., 11 грудня, 17:09
Кріштіану Роналду / Getty Images
Кріштіану Роналду / Getty Images

Капітан збірної Португалії Кріштіану Роналду поділився своїми емоціями після вильоту збірної з чемпіонату світу у Катарі. Нагадаємо, Португалія не змогла здолати збірну Марокко.

У своєму Інстаграмі португалець опублікував зворушливе послання, в якому зізнався, що завжди мріяв зробити Португалію чемпіоном світу, але наразі цієї мрії більше немає.

"Виграти чемпіонат світу для Португалії було моєю найбільшою і амбітною мрією в кар'єрі. На щастя, я взяв багато міжнародних трофеїв, у тому числі з Португалією. Але вивести ім'я нашої країни на найвищий світовий рівень було моєю найбільшою мрією.

На жаль, учора мрія обірвалася. Немає сенсу гаряче реагувати. Я просто хочу, щоб усі знали: багато було сказано, багато написано, багато спекуляцій, але моя відданість Португалії не змінилася на мить.

Зараз мені більше нема чого сказати. Дякую Португалії. Дякую, Катаре. Мрія була прекрасною, поки тривала... Тепер залишилося дочекатися, коли час стане добрим порадником і дозволить кожному зробити власні висновки", - написав Роналду.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK