"Пацюки святкували так, ніби перемогли його": сестра Роналду знову стала на захист гравця без клубу

Повернення всіма улюбленої рубрики "Що на цей раз написала Катя Авейру".
2022 г., 11 грудня, 19:30
Катя Авейру та Кріштіану Роналду / https://www.instagram.com/katiaaveirooficial/
Катя Авейру та Кріштіану Роналду / https://www.instagram.com/katiaaveirooficial/

Головна сенсація чемпіонату світу 2022 року збірна Марокко продовжує дивувати: команда Валіда Реграгі у чвертьфінальному поєдинку мінімально обіграла Португалію і тепер зіграє у півфіналі із Францією.

Кріштіану Роналду матч із марокканцями розпочав з лави запасних, вийшовши на заміну на старті другого тайму. Однак 37-річний форвард не зумів допомогти своїй команді уникнути поразки.

З великою ймовірністю цей мундіаль став останнім для португальця - на турнірі в Канаді, США та Мексиці йому буде 41 рік. Проте іншої думки тримається сестра футболіста Катя Авейру. Вона вважає, що 41 рік – це ще не вирок.

"41 рік – це розквіт життя", - написала вона себе в Stories в Instagram.

До того ж вона дорікнула деяким своїм співвітчизникам у тому, що вони продовжують радіти тому факту, що Португалія обіграла Швейцарію без допомоги Роналду.

"Ми програли чемпіонат світу, коли купка пацюків святкувала перемогу над Швейцарією як перемогу над Роналду... У збірній немає клубів. Збірна – це країна. Але, на жаль, у Португалії цей урок досі не вивчили".

Нагадаємо, що після матчу з Марокко Кріштіану Роналду опублікував пост, який натякає на те, що чемпіонат світу в Катарі став для нього останнім.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK