Гравець Боруссії Д отримав мало ігрового часу на ЧС-2022 через свою лінь

Футболіст вважав, що природного таланту буде достатньо, але тренер був іншої думки.
2022 г., 12 грудня, 11:36
Джованні Рейна / Getty Images
Джованні Рейна / Getty Images

Очікувалося, що на чемпіонаті світу в Катарі зможе проявити себе один із головних талантів збірної США Джованні Рейна, але цього так і не сталося. За весь турнір хавбек дортмундської Боруссії зіграв лише 53 хвилини, двічі вийшовши на заміну.

За інформацією журналіста The Athletic Пола Теноріо, це пов'язано з виховними заходами. Повідомляється, що головний тренер збірної США Грегг Берхальтер був незадоволений самовіддачею 20-річного футболіста на тренуваннях.

Ще під час підготовки до турніру Рейна не викладався як на тренуваннях, так і у матчі проти катарського клубу Аль-Гарафа 17 листопада. Це викликало сильне розчарування у гравця з боку інших гравців збірної.

Читайте також: Беллінгем: Після промаху спробував утримати думки Кейна на полі

Недолік зусиль був настільки виражений, що було незрозуміло, оберігав він себе від травми або просто засмучувався через те, що він не був обраний як гравець стартового складу на гру проти збірної Уельсу в першому турі групового етапу.

Драма навколо Рейни досягла апогею під час гри проти Уельсу, коли гравець кинув свої щитки після того, як його не випустили на заміну, а потім на тренуванні після матчу, де Джованні продовжив лінуватися.

Повідомляється, що, зрештою, гравець вибачився, проте його агент звинуватив Федерацію футболу США в тому, в якому світлі вони виставили цю ситуацію, зваливши всю провину на Рейну.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK