Даліч: Аргентина перебуватиме під більшим тиском, ніж Хорватія

Очікується дуже крутий матч.
2022 г., 12 грудня, 18:31
Златко Даліч / Getty Images
Златко Даліч / Getty Images

Головний тренер збірної Хорватії Златко Даліч поділився своїими думками щодо майбутнього матчу проти збірної Аргентини. Він впевнений, що його команда зможе продемонструвати характер та перемогти аргентинців тим паче, що в них ситуація складніша.

Даліч запевнив, що його команда має намір грати так само, як грали проти Бразилії, не намагаючись підліштуватись під опонента. Але Аргентина має статус фаворита, а тому тиск на них буде більший, ніж на Хорватію, і на цьому можна зіграти.

"Ми зіграємо з чудовою командою, яку веде за собою Ліонель Мессі. Вона під більшим тиском, ніж ми. Ми знаємо, як Аргентина має намір грати. Я оптиміст і вірю у гравців, які вже виявили і майстерність, і характер. Ми не підлаштовуватимемося під суперника, ми зіграємо у свій футбол з метою добитися потрібного результату.

Аргентина сильна, але багато залежить від нас самих. Потрібно грати як команда, як це було проти Бразилії. Мессі у формі, він здатний вирішити результат матчу поодинці, але при цьому його підтримують партнери, які діють агресивно, готові боротися. Аргентина – відмінна та збалансована команда. Для неї це важливий матч, трибуни будуть на її боці. Для нас це мінус, але скаржитися ми не станемо", - цитує Даліча Index.

В кінці інтерв'ю Даліч просто запропонував всім насолоджуватись матчем двох сильних збірних та легендарного гравця. Раніше головний тренер хорватів вже підкреслював, наскільки небезпечним може бути Мессі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK