Аргентина - Хорватія 3:0 як це було

Збірні зустрінуться в півфінальному матчі чемпіонату світу-2022. Стеж за подіями цього протистояння в онлайн-трансляції на ISPORT.ua.
2022 г., 13 грудня, 20:55
Аргентина - Хорватія: онлайн-трансляція матчу / Getty Images
Аргентина - Хорватія: онлайн-трансляція матчу / Getty Images

У вівторок, 13 грудня, збірна Аргентини зіграє з Хорватією в півфінальному матчі чемпіонату світу-2022 в Катарі.

Переможець цього протистояння вийде у фінал світової першості, а його суперник визначиться на день пізніше за підсумками другого поєдинку 1/2 фіналу турніру між Францією та Марокко. Переможений задовольниться матчем за третє місце.

Матч буде зіграний в Лусаїлі на Міжнародному стадіоні. Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 21:00 за київським часом.

Дивитися онлайн-трансляцію матчу Аргентина - Хорватія

Трансляція матчу буде доступна в цій новині 13 грудня і почати дивитися її онлайн можна, починаючи з 21:00 за Києвом. Онлайн трансляція буде проходити безкоштовно і кожен бажаючий може приєднатися.

Окрім того, в Україні півфінальний поєдинок ЧС-2022 між Аргентиною і Хорватією в прямому ефірі буде показаний на платформі MEGOGO, і ще це протистояння можна буде побачити на каналах Суспільного. У додатку Дія також додали можливість перегляду матчів чемпіонату світу.

Читайте також: Аргентина – Хорватія: прогноз на матч чемпіонату світу 13.12.2022

Збірна Аргентини на старті групового раунду ЧС-2022 зазнала сенсаційної поразки від Саудівської Аравії (1:2), але потім здобула перемоги над Мексикою (2:0) та Польщею (2:0), посівши перше місце в квартеті. У 1/8 фіналу турніру аргентинці здолали Австралію (2:1), а у чвертьфіналі у серії післяматчевих пенальті пройшли Нідерланди (2:2, 4:3 пен.).

Збірна Хорватії вийшла у плей-офф ЧС-2022 з другого місця в групі, два матчі якої з Марокко (0:0) та Бельгією (0:0) завершила внічию, а також розгромила Канаду (4:1). У першому раунді плей-офф турніру хорвати в серії пенальті перемогли Японію (1:1, 3:1 пен.), а в чвертьфіналі, який також завершився ударами з одинадцятиметрової позначки, обіграли Бразилію (1:1, 4:2 пен.).

Збірні Аргентини та Хорватії востаннє зустрічалися між собою на груповому етапі ЧС-2018, і той матч завершився розгромною перемогою європейської команди з рахунком 3:0. Ще одна зустріч на світових першостях і також у групі датована 1998 роком. Тоді успіх святкували південноамериканці - 1:0. Окрім того, аргентинці та хорвати за свою історію провели між собою три товариські матчі, в яких обмінялися перемогами (3:2 на користь Хорватії у 2006 році та 2:1 на користь Аргентини у 2014 році) та одну зустріч завершили безгольовою нічиєю (0:0 у 1994 році).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK