Невіл: Півзахист Хорватії сильніший за аргентинський

Англієць висловився про перевагу "шашечників".
2022 г., 13 грудня, 18:13
Гарі Невілл / Getty Images
Гарі Невілл / Getty Images

Колишній захисник Манчестер Юнайтед Гарі Невілл оцінив шанси збірної Хорватії у матчі 1/2 фіналу ЧС-2022 проти Аргентини.

"Хорватія виграє центр поля, оскільки у півзахисті вони сильніші за Аргентину. Уся справа в тому, є у них інстинкт убивці чи ні. У мене таке почуття, що вони могли б домінувати значну частину гри. У них є півзахист, який контролює м'яч і знає  як взаємодіяти один з одним.

Приблизно 10 днів тому Іан Райт сказав мені, що на його думку Хорватія може виграти турнір, а я думав: "Ніколи". Мені здавалося, що вони й близько не такі гарні, як були чотири роки тому, і ось ми тут.

Читайте також: Мессі проти Модріча: протистояння довжиною 16 років

Чи можуть вони обіграти Аргентину? Так, можуть.  Лука Модріч – зірка. Він був фантастично гарний у Тоттенхемі, але те, чого він досяг у мадридському Реалі, неймовірно. Він домінує у додатковий час, і кожен його пас прекрасний. Навіть найпростіша дія у його виконанні виглядає досконалою.

Перемога Мессі на чемпіонаті світу, на якому він стане визначальним гравцем турніру, ще більше зміцнила його зірковий статус і показала, ким він є – так само, як і у випадку Мбаппе. Для Модріча це було б щось подібне, але не зовсім на тому самому рівні", – сказав Невілл в інтерв'ю Sky Sports.

Нагадаємо, матч півфіналу ЧС-2022 між Хорватією та Аргентиною відбудеться у вівторок, 13 грудня. Стартовий свисток пролунає о 21:00 за Києвом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK