Дешам: Шанси Франції та Марокко на фінал ЧС рівні

Наставник чинних чемпіонів світу не став скидати суперника з рахунків.
2022 г., 13 грудня, 19:50
Дідьє Дешам / Getty Images
Дідьє Дешам / Getty Images

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам висловився про майбутній матч 1/2 фіналу ЧС-2022 проти збірної Марокко.

"Нікому не вдалося забити Марокко? Ми обов'язково знайдемо рішення, але факт залишається фактом: ця команда здатна дуже добре захищатися, а суперники ще не знайшли, як зламати їхню оборону.

Проте не слід зводити всю їхню гру до оборони, бо, якби вони не мали інших якостей, особливо в атаці, їх не було б зараз тут. Ця команда найкраще організована, що дозволяє їм добре захищатися та доставляти проблеми суперникам.

Мої спостерігачі стежили за всіма матчами збірної Марокко та сказали мені, на що треба звернути увагу. Це і буде нашою метою – завдавати їм неприємностей, щоб ми мали шанси забити, і грати надійно.

Читайте також: Франція - Марокко: прогноз на матч чемпіонату світу 14.12.2022

Марокко має такі ж шанси на вихід у фінал, як і у нас. Мені не подобається слово "ворожий", їхній запал йде їм на користь. Я знаю, що на трибунах буде гамірно, мої спостерігачі розповіли про це. Гравці теж знають.

Це не змусить забивати голи, але може вплинути, і ми маємо це враховувати. Підготовка до матчу - це підготовка до того, що відбувається на полі, але навколишнє оточення теж важливе, і гравці знають, чого очікувати", - сказав Дешам в інтерв'ю прес-службі Федерації футболу Франції.

Нагадаємо, збірні Марокко та Франції зустрінуться в 1/2 фіналу ЧС-2022 у середу, 14 грудня. Стартовий свисток пролунає о 21:00 за Києвом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK