"Не варто було його брати": Луїс Енріке визнав, що помилився із заявкою Іспанії на ЧС-2022

Іспанець вирішив не конкретизувати та не називати ім'я того, хто його підвів.
2022 г., 14 грудня, 22:48
Луїс Енріке / Getty Images
Луїс Енріке / Getty Images

Іспанія залишила чемпіонат світу у Катарі вже на стадії 1/8 фіналу. "Фурія роха" після безгольових 120 хвилин у серії післяматчевих пенальті поступилася Марокко.

Незабаром після вильоту було оголошено, що Луїс Енріке залишає посаду головного тренера іспанської збірної.

Під час недавнього стріму на Twitch 52-річний фахівець зізнався, що йому не варто було брати одного неназваного гравця в Катар - він бы зробив деякі зміни в заявці Іспанії на мундіаль.

"Буду чесним, я б зробив одну заміну. ​​Не робитиму це публічним, але я б прибрав (із заявки) одного і вніс би іншого", - цитує Енріке Footballl Espana.

"За моїм особистим відчуттям, є один гравець, якого мені варто було б взяти, і є інший, який не те, щоб якось погано повівся, але я не побачив від нього того, чого очікував".

Читайте також: Енріке: Не бачу в півфіналі нікого краще за Іспанію

Після того, як заявку було оголошено, Луїс Енріке визнав, що був один гравець, у виборі якого він сумнівався до останньої хвилини: він вибрав Ансу Фаті з Барселони, а не Борху Іглесіаса з Бетіса.

Ерік Гарсія, Уго Гійамон та Єремі Піно зовсім не з'являлися на полях Катару. Пабло Сарабія був єдиним гравцем, який зіграв менше, ніж Фаті, але Енріке заявив, що не дати йому більше хвилин було його найбільшим жалем.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK