Аргентина - Франція: дивитися онлайн-трансляцію фіналу ЧС-2022

До вашої уваги онлайн-трансляція поєдинку між збірними Аргентини та Франції.
2022 г., 18 грудня, 07:25

У неділю, 18 грудня, у Лусаїлі на стадіоні Лусаїл Айконік відбудеться головний матч усього чемпіонату світу 2022 року. У фіналі мундіалю, що проходить у Катарі, зійдуться збірні Аргентини та Франції.

"Альбіселесте" спробують виграти перший кубок світу з часів Дієго Марадони і перший для Ліонеля Мессі, який додасть йому аргументів у суперечці за звання найбільшого гравця в історії футболу. року. "Les Bleus" у свою чергу намагатимуться захистити чемпіонський титул, який вони здобули у 2018 році.

Дивитися онлайн-трансляцію матчу Аргентина - Франція

Трансляція поєдинку чемпіонату світу-2022 між Аргентиною та Францією буде доступна в цій новині 18 грудня і почати дивитися її онлайн можна з 17:00 по Києву.

Онлайн трансляція проходитиме на платформі MEGOGO, і це протистояння можна буде побачити на каналах Суспильного. У додатку "Дія" також надали можливість перегляду матчів чемпіонату світу 2022 року.

За весь турнір команда Ліонеля Скалоні провела лише один провальний матч - стартова гра проти Саудівської Аравії (1:2). Після цього південноамериканці впевнено провели кожну гру.

Можна виділити невдалі останні 20 хвилин зустрічі з Нідерландами, але, навіть пропустивши два голи, аргентинці продовжили тиснути свого опонента в овертаймі. Півфінал проти Хорватії вийшов досить легким, де Мессі на пару із Хуліаном Альваресом розібралися з європейцями.

Франція також заслужено посіла своє місце у фіналі. Підопічні Дідьє Дешама стали першими, хто забронював собі місце у плей-оф за підсумками групового етапу, вигравши перші два поєдинки.

В 1/8 фіналу поляки спробували протистояти французам, але в них нічого не вийшло. Матч проти Англії став одним із найкращих на турнірі і лише промах Гаррі Кейна не дозволив продовжити його ще на 30 хвилин. У півфіналі Франція на класі здобула перемогу над Марокко та вийшла у фінал.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK